(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Співачка Ані Лорак багато років тому була улюбленою виконавицею багатьох українців. Держава присвоїла їй звання Народної артистки, але замість вдячності врешті решт отримала… зраду.

На початку повномасштабного вторгнення у 2022 році Ані Лорак втекла в росію і продовжила будувати свою творчу карʼєру саме там. Зараз Лорак самотужки виховує доньку Софію, народжену в шлюбі із турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, а ще – зустрічається з інструктором з йоги та намагається стати на один рівень із закордонними колегами.

Зокрема, тиждень тому на сторінці співачки-втікачки зʼявилося відео, в якому вона сама у чорній обтислій сукні та рукавичках такого ж самого кольору стоїть біля фортепіано та намагається переспівати пісню американської колеги Вітні Гʼюстон “I Will Always Love You”. Акомпанував артистці продюсер Девід Фостер, який є 16-разовим володарем премії Grammy.

Слід зазначити, що вокальні дані Ані Лорак оцінили не всі слухачі. Ба більше – багатьом її спів вкрай не сподобався і був розкритикований. Співачці написали купу негативних коментарів під дописом із піснею. Ось деякі з них:

Не витягує абсолютно, здається, що зараз лопне від напруги) – саме цей коментар сподобався користувачам найбільше та набрав 51 лайк у соціальній мережі

Никогда Лорак не споет эту песню лучше Хьюстон ! Вокал не дотягивает до божественного голоса Уитни ! – ось цей допис одного з користувачів сподобався ще більше, бо в нього налічується 68 лайків

До Уитни ей очень далеко! – маленький, місткий та лаконічний коментар, який назбирав 96 лайків

Нет той силы и мощи голоса Уитни Хьюстон, пародия – коментар із 76 лайками

А вам подобається, як Лорак виконала пісню Вітні Гʼюстон? Діліться своїми думками в коментарях.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.

“Виховував 20 років”: Святослав Вакарчук показав доньку, яка виявилась йому не рідною – як вона виглядає

Святослав Вакарчук понад 20 років прожив в шлюбі із львівянкою Лялею Фонарьовою. В жінки на момент початку відносин вже була донька від екс-чоловіка. Вакарчук став для неї названим батьком.