Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

Ольга Фреймут стала відомою завдяки творчі роботі на “Новому Каналі”. Саме там їй вдалося познайомитись із нинішнім чоловіком Володимиром Локотко. З ним вона здобула, нарешті, жіноче щастя. Адже його не змогли надати їй ані перший обранець Ніл Мітчелл, ані другий – режисер Олександр Ракоїд.

Ніл Мітчелл

Ще на початку творчої карʼєри на телебаченні Ольга Фреймут вхопила до рук щасливий квиток. На її дівочому шляху зустрівся старший на 18 років Ніл Мітчелл. Знайомство сталось в той самий момент, коли Фреймут почала працювати на каналі BBC в Лондоні.
Ніл Мітчелл став не тільки коханим чоловіком для Фреймут, а й батьком її первістка – доньки Злати. За деякими даними цей чоловік – бізнесмен.

Однак щасливе життя з британцем в Ольги не склалось. На зміну романтиці прийшов сум та буденність. До того ж Ніл почав шалено ревнувати її до друзів-однолітків.

Манери зникли і залишився типовий хлоп з Лондона – ось так характеризувала свого коханого Ольга Фреймут

Не довго думаючи, Ольга Фреймут зібрала валізи та поїхала із Лондону назад, до України. Вже вдома вона дізналась про вагітність та вирішила розповісти цю новину Мітчеллу. Але його реакція засмутила її ще більше. У відповідь на новину про її вагітність Ніл сказав:

Ольга Фреймут і її другий чоловік Олександр Ракоїд
Ольга Фреймут і її другий чоловік Олександр Ракоїд

Ти, мабуть, дуже рада?

Після цього ведуча заблокувала його та викреслила зі свого життя. Фреймут вирішила, що цієї людини в її житті не буде.

Згодом Ольга Фреймут називала стосунки із Нілом Мітчеллом млинцем, який вийшов комом.
Ніл – це чоловік мого рагульства – саме так характеризує першого обранця Фреймут

Олександр Ракоїд

Під час роботи на 5-му каналі Ольга Фреймут познайомилась із режисером Олександром Ракоїдом. Він став її другим цивільним чоловіком.

Спільних дітей в пари немає, але цей хлопець настільки сильно закохався в білявку, що готовий був прийняти її навіть із донькою, яку Фреймут носила на той момент під серцем.
Стосунки Ракоїда та Фреймут протримались 4 роки. Після цього вона знов стала холостячкою.

Володимир Локотко

Ольга Фреймут і Володимир Локотко
Ольга Фреймут і Володимир Локотко

З продюсером Володимиром Локотко Ольга Фреймут, нарешті, змогла набути статусу офіційної дружини. Їх знайомство відбулось на “Новому каналі”, коли Ольга вела там програму “Ревізор”. Ведуча пригадала, що про Локотко часто казали, ніби він – гей. Бо він був чоловіком дійсно красивим.

Згодом Володимир запросив увесь колектив на вечір знайомства. Фреймут не вигадала нічого краще, аніж вдягнутись в яскравий різнокольоровий одяг. Вона обрала рожеву блузку та зелені шорти.

Зірка зазначила, що дуже хотіла йому сподобатись. Їх роман зароджувався довго. Був період, коли Ольга вирішила піти з “Нового каналу” на “1+1”. Однак Володимир Локотко відмовив її від цього та навіть віддав свою квартиру під заставу, аби закрити кредит Фреймут.

Коли роман таки розпочався – Фреймут та Локотко довго його приховували. Лише через півроку після народження спільного сина Валерія вони розсекретили свої стосунки.

Через рік Ольга народила другу доньку та сестричку для Валерія. Зіркові батьки назвали дівчинку Євдокією.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.

“Виховував 20 років”: Святослав Вакарчук показав доньку, яка виявилась йому не рідною – як вона виглядає

Святослав Вакарчук понад 20 років прожив в шлюбі із львівянкою Лялею Фонарьовою. В жінки на момент початку відносин вже була донька від екс-чоловіка. Вакарчук став для неї названим батьком.