Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.

Оля Цибульська – 38-річна співачка, яка понад 10 років тішить своїх шанувальників сольною творчістю. Свій творчий шлях артистка розпочала в розважальному проєкті на одному із телевізійних каналів Будапешта (Угорщина). Півтора роки Цибульська пропрацювала саме там, а потім – повернулась до України.

Ольга Цибульська є активною користувачкою соціальних мереж. В Instagram та Stories вона активно ділиться моментами зі свого життя. Зокрема виконавиця показала, який вигляд має зранку. На цей раз співачка вирішила не демонструвати своє обличчя без макіяжу, як робила це раніше. Натомість Оля оприлюднила в Stories картинку із шаленою та заспаною… куркою.

Не кожна “Ко-ко” – Шанель – підписала картинку виконавиця

Оля Цибульська показала, який вигляд має вранці
Оля Цибульська показала, який вигляд має вранці

На світлині зображена особлива курка. В неї все – найзвичайнісіньке, окрім зачіски. Саме вона відразу привертає увагу. Пишні локони білого кольору закривають майже все куряче обличчя та затуляють пташині оченята і половину дзьобу.

Імовірно, Оля Цибульська цим самим кадром натякнула на те, що після нічного сну вранці вона сама має таку саму шевелюру, як в тої курки з картинки.

До речі, Ольга Цибульська вже не вперше розпочинає свій ранок із дивакуватих та подекуди кумедних світлин. Раніше зірка естради вже показувала себе саму зранку без макіяжу.

Оля Цибульська показала себе без макіяжу
Оля Цибульська показала себе без макіяжу

Слід зазначити, що навіть без косметики та після нічного сну Оля Цибульська виглядає бездоганно для своїх років. В неї – гладенька шкіра, доглянуте волосся та відкритий погляд.

Артистка зізнавалась, що вона любить доглядати за власним тілом, щовечора маститься різноманітними кремами, створює навколо атмосферу чарівності та готує собі ванни із морською сіллю. Активний спосіб життя та постійні виступи на сцені теж даються взнаки. Адже рух – це життя. І від нього в багатьох випадках залежить дівоча краса.

Нові статті

Схожі статті

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.

“Смажене” господарське мило: ось навіщо мильну стружку кладуть на розігріту пательню

Господарське мило – дешевий та ефективний засіб, який допоможе вирішити безліч різноманітних питань. Розповідаємо, як від допомагає очищувати пательню від нагару та жиру.

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.