24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.

24-річна Катерина Полтавська – третя дружина ведучого Володимира Остапчука. Зараз вона знаходиться в очікуванні свого первістка і із задоволенням ділиться деякими подробицями своєї вагітності.

Завдяки активним публікаціям Катерини Полтавської в соціальній мережі Instagram прихильники пари вже знають, що в зіркової пари невдовзі народиться хлопчик. Батьки вже обрали для нього імʼя. Остапчука-молодшого будуть звати Тимофій. А ще цей маленький хлопчина – дуже активний і кожного дня штурхає матусю Катрусю зсередини її живота.

Катя Полтавська розповіла, як готується до майбутніх пологів
Катя Полтавська розповіла, як готується до майбутніх пологів

В одній із останніх Stories Катя Полтавська розповіла про те, що пологи наближаються. До них, за словами майбутньої мами, залишилося 1,5 місяці. Здавалось би, час ще є. Але в Катерини вже зараз виникають певні панічні настрої.

1 грудня буде 37 тижнів. Це вже вважається доношеною вагітністю – розповіла Полтавська на своїй особистій сторінці

Як повідомила третя дружина Володимира Остапчука – день тому вона знов намагалася скласти перелік речей, які точно знадобляться після народження синочка. Подібні клопоти знайомі багатьом матусям. Що вже купили, а чого не вистачає для повного комфорту та радості немовляти?

Катерина Полтавська зізналась, що за декілька місяців вагітності вона передивилась багато відео на цю тему. Але їй навіть зараз здається, що вона нічого взагалі не розуміє та не знає. За її власними словами – з 14 років вона звикла бути самостійною та всі свої проблеми вирішувала сама.

Дружина Володимира Остапчука поділилась емоціями щодо майбутніх пологів
Дружина Володимира Остапчука поділилась емоціями щодо майбутніх пологів

На початку вагітності Полтавській здавалося, ніби вона повністю готова до пологів. Проте зараз відчуття змінилися. Майбутній матусі наразі здається, ніби в перші години після пологів вона буде чекати, коли до Тіма прийде його справжня мама.

Ось так, з гумором, Катерина Полтавська намагається боротись із панікою, яка охоплює її з кожним днем, що наближує дату пологів.

Нові статті

Схожі статті

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.

“Смажене” господарське мило: ось навіщо мильну стружку кладуть на розігріту пательню

Господарське мило – дешевий та ефективний засіб, який допоможе вирішити безліч різноманітних питань. Розповідаємо, як від допомагає очищувати пательню від нагару та жиру.