Зубаста історія за невеликі гроші: співак Alekseev розповів, яку суму заплатив за вініри – майже півмільйона

Український співак Alekseev заговорив про витрати на зірковий образ. Зокрема, він назвав точну суму грошей, яку заплатив за встановлення вінірів. Сума немаленька, але могло б бути й набагато більше.

Український виконавець Микита Алексєєв, більш відомий під псевдонімом Alekseev. Свого часу він зміг дійти до полуфіналу пісенного конкурсі “Голос країни”, а після початку повномасштабного вторгнення став персоною нон-грату в росії та зайнявся волонтерською діяльністю. Наприкінці травня 2022 він записав пісню “Мама”, присвячену усім українським матерям.

Співак Alekseev розповів, скільки заплатив за встановлення вінірів
Співак Alekseev розповів, скільки заплатив за встановлення вінірів

13 жовтня Микити Алексєєв поспілкувався із журналістами в ефірі радіостанції “Люкс ФМ”. Він поділився інформацією щодо того, на що насправді доводиться йти артистам заради створення зіркового образу. І в яку копійку це їм влітає.

Зокрема, Alekseev розсекретив суму грошей, яку заплатив за встановлення вінірів на зуби. Зазначимо, що вініри – це керамічні пластини, які встановлюють на фронтальну частину зубів. За їх допомогою стоматологи коректують порушення кольору та форми передніх зубів. Строк служби таких пластин в середньому 10-15 років. Отже, скільки ж заплатив за стоматологічну послугу співак?

Співак Alekseev розповів, скільки заплатив за встановлення вінірів
Співак Alekseev розповів, скільки заплатив за встановлення вінірів

За словами Микити – за вініри він заплатив небагато. В його розумінні під словом “небагато” ховалася сума у 10 тисяч доларів. В конвертації на гривні вона становить приблизно 412 тисяч гривень. Alekseev зазначив, що в стоматологічних клініках пропонують і більш дорожчі кейси. Зокрема, встановити вініри можна за 40, за 60 або за 100 тисяч доларів. То ж, йому вони обійшлися майже дарма.

Музичний виконавець також зазначив, що встановлював вініри в Україні. Лікарю було цікаво це зробити саме для нього – то ж, вийшло так дешево. Водночас Микита розповів, що його мама вважає пластини на зубах занадто білими. Але йому самому вони подобаються.

Нові статті

Схожі статті

Що стало з Даном Баланом – зіркою 2000-х, який співав у Молдові, Україні, але живе не в цих країнах

Дан Міхайович Балан – молдавський співак, який з 2019 по 2020 рік був наставником українського вокального шоу "Голос країни". Куди зник артист зараз і чим займається? Розповідаємо деталі.

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.