Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.

Євген Клопотенко — відомий український шеф-кухар та ресторатор, який створює меню для школярів, веде свій персональний блог у соціальних мережах, а ще – запамʼятався завдяки своїй участі в телешоу “МастерШеф”.

В четвер, 17 жовтня, кулінар надав невелике інтервʼю Youtube-блогеру Славі Дьоміну. Український ведучий спитав у ресторатора зокрема, і про його нерухомість.

Євген Клопотенко розповів, що на початку кулінарної карʼєри в нього була лише одна квартира в місті Києві. Згодом він вирішив її продати та вкласти гроші в три інші квартири. Вони також розташовані в українській столиці.

Євген Клопотенко розповів, хто живе в його квартирах
Євген Клопотенко розповів, хто живе в його квартирах

Ще одну квартиру Клопотенко придбав вже після початку повномасштабного вторгнення.

Тобто, загалом ресторатор наразі є власником чотирьох столичних квартир.

І ти з ними нічого не робиш? – спитав його під час розмови Слава Дьомін

Євген Клопотенко у відповідь повідомив, що його нерухомість мертвим вантажем не стоїть. Але й особливої фінансової користі йому не приносить. Справа в тому, що в усіх чотирьох квартирах ресторатора мешкають зараз його родичі.

Родичі живуть – повідомив він Дьоміну. – Але треба було здавати давно. Але родичі – це ж біда, знаєш, вічно – резюмував Клопотенко

Слава Дьомін вирішив уточнити, чи не образяться вони на такий докір від зіркового родича. Адже їх розмова буде оприлюднена на Youtube.

Ось що відповів на це Клопотенко:

Ну нічого! Ну живіть! Можете побачити і зʼїхати, образитися. Ну, типу – образьтеся на мене і зʼїдьте

Євген Клопотенко розповів, хто живе в його київських квартирах
Євген Клопотенко розповів, хто живе в його київських квартирах

Кулінар Євген Клопотенко – корінний киянин. Він народився в 1986 році, а в 2015-му став переможцем кулінарного проєкту “МастерШеф” на українському каналі СТБ. Після перемоги кухар отримав від каналу пропозицію стати експертом в декількох творчих проєктах телебачення.

Нові статті

Схожі статті

Астероїд діаметром 719 футів мчить у напрямку Землі: який план щодо нього мають дослідники NASA?

Дослідники міжнародної космічної агенції NASA очікують, що сьогодні до атмосфери Землі наблизиться велетенський астероїд. Його розмір – приблизно як футбольний стадіон.

Рецепт ідеального маринаду для скумбрії: додайте це в кипʼяток і малосольна рибка вийде найсмачнішою

Маринована малосольна скумбрія стане чудовою закускою на повсякдень або до свят. Щоб замаринувати її смачно всього лише за добу – скористайтесь ось цим рецептом.

Зубаста історія за невеликі гроші: співак Alekseev розповів, яку суму заплатив за вініри – майже півмільйона

Український співак Alekseev заговорив про витрати на зірковий образ. Зокрема, він назвав точну суму грошей, яку заплатив за встановлення вінірів. Сума немаленька, але могло б бути й набагато більше.

Що стало з Даном Баланом – зіркою 2000-х, який співав у Молдові, Україні, але живе не в цих країнах

Дан Міхайович Балан – молдавський співак, який з 2019 по 2020 рік був наставником українського вокального шоу "Голос країни". Куди зник артист зараз і чим займається? Розповідаємо деталі.