Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Лілія Сандулеса – співачка, яка має статус Народної артистки України. Вона розпочинала свій творчий шлях на професійній естраді в 1977 році. Артистка виступала в чернівецькому ВІА “Жива Вода”.

З 1980 року виконавиця певний час працювала в тандемі зі співаком Олександром Сєровим. Окрім робочих стосунків в їх парі зародилася романтика. Але згодом шляхи двох творчих людей розійшлися в різні сторони.

В 1988 році Лілія Сандулеса повертається додому, на рідну Буковину. Там вона не зійшла з творчого шляху, а продовжила виступати із гуртом, який називався “Селена”.

В 1992 році Сандулеса обʼєднується в тандем із співаком Іво Бобулом. Разом цей дует створює свої відомі пісенні хіти: “А липи цвітуть”, “Берег любові”. Як і у випадку із Сєровим – без романтики не обійшлося. Разом з Бобулом вони багато виступали за кордоном.
В 2002 році стало відомо про те, що Сандулеса із Бобулом припинили особисту і творчу співпрацю. Загалом вони були разом 10 років.

Відразу після розставання з Іво Бобулом Сандулеса записує власний диск “Співає Лілія Сандулеса”. На початку 2006 року артистка повертається додому, у Чернівці.

До речі, Лілія Сандулеса веде й соціальні мережі. На її сторінці виставлені особисті світлини, архівні кадри з концертів та фото із колегами по роботі.

Особисте життя Лілії Сандулеса часто повʼязують саме з Іво Бобулом. Для виконавця вона стала третьою дружиною, а після розлучення Іво Бобул зазначав, що з колишньою майже не спілкується. Йому було невідомо, чим займається Сандулеса. Водночас Іво Бобул торік зазначав, що із Сандулесою вони розійшлися через несумісність характерів.

Що стосується Лілії Сандулеси, то вона виходила заміж 6 разів. І лише 4 рази з них – це був офіційний шлюб. Вперше зірка української естради пішла під вінець в 16 років. Через рік після вступу до шлюбу в неї народився первісток, син Іван.

Нові статті

Схожі статті

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.

Астероїд діаметром 719 футів мчить у напрямку Землі: який план щодо нього мають дослідники NASA?

Дослідники міжнародної космічної агенції NASA очікують, що сьогодні до атмосфери Землі наблизиться велетенський астероїд. Його розмір – приблизно як футбольний стадіон.

Рецепт ідеального маринаду для скумбрії: додайте це в кипʼяток і малосольна рибка вийде найсмачнішою

Маринована малосольна скумбрія стане чудовою закускою на повсякдень або до свят. Щоб замаринувати її смачно всього лише за добу – скористайтесь ось цим рецептом.

Зубаста історія за невеликі гроші: співак Alekseev розповів, яку суму заплатив за вініри – майже півмільйона

Український співак Alekseev заговорив про витрати на зірковий образ. Зокрема, він назвав точну суму грошей, яку заплатив за встановлення вінірів. Сума немаленька, але могло б бути й набагато більше.