Співав на Майдані з Пономарьовим, писав пісні для Полякової: що стало з зіркою 2000-х Олександром Воєвуцьким

Олександр Воєвуцький – український співак та музикант, який свого часу став переможцем одразу в двох музичних проєктах: "Шанс" та "Караоке на Майдані". Чим займається артист зараз і де знаходиться?

Олександр Воєвуцький — український виконавець та молодший брат Ігоря Воєвуцького, екс-учаснику відомого гурту “Авіатор” і українського військовослужбовця. Як сьогодні живе Олександр Воєвуцький та чим займається – читайте про це в матеріалі “Одного Факту”.
Карʼєра Олександра Воєвуцького в українському шоу-бізнесі розпочалась з перемоги в розважальній програмі з Ігорем Кондратюком “Караоке на Майдані”. Там починаючий виконавець заспівав разом із Олександром Пономарьовим.

Згодом Воєвуцький взяв участь в іншій програмі – “Шанс”. Слухачі мали змогу побачити його в другому сезоні проєкту, що вийшов на екрани в 2004 році.

Перемога в “Шансі” стала потужним поштовхом для подальшого творчого розвитку. Олександр Воєвуцький розпочав знімати кліпи та записувати пісні. Його популярність в українському суспільстві стрімко зростала.

Протягом 12 місяців артист співпрацював з Миколою Тищенком, а далі взяв собі в партнери свого брата Ігоря. В команді вони створили декілька спільних пісенних композицій.

В 2012 році Олександр Воєвуцький знов спробував свої сили у талант-шоу. Він прийшов на програму “Голос країни” та потрапив в команду до Олександра Пономарьова, з яким вже колись зустрічався у “Караоке на Майдані”. Цікаво, що Пономарьов зі спини його не впізнав, адже з моменту їх першої зустрічі пройшов певний час і у Воєвуцького трохи змінився голос.

Під час роботи над “Голосом” між двома Олександрами неодноразово виникали конфліктні ситуації. Воєвуцький на цей раз не зміг здобути перемогу та пішов ні з чим.

В житті співака був певний момент, коли він зіткнувся із фінансовою кризою. Потрібно було заробляти гроші на життя і тоді він почав писати тексти пісень для українських знаменитостей. Спочатку Олександр просив за кожну пісню 200 доларів. Згодом суми гонорарів за текст в нього почали зростати. Таким чином Воєвуцький став автором пісень для Ірини Білик, Олі Полякової, гурту “Авіатор”, Катерини Бужинської та інших співаків.

Де Олександр Воєвуцький зараз?

Як склалась доля зірки 2000-х Олександра Воєвуцького
Як склалась доля зірки 2000-х Олександра Воєвуцького

Зараз про співака відомо мало інформації. З публічного простору він зник, але його рідний брат Ігор розповів дещо цікаве про нинішнє життя виконавця.

В 2020 році Олександр переїжджає з української столиці до Житомира. Там він зайнявся бізнесом – відкрив клінінгову компанію та почав розвивати кавʼярню. Також він балотувався в депутати Житомирської міської ради.

Оскільки в Олександра та його дружини є троє доньок, то після початку повномасштабного вторгнення він зміг виїхати з України до Польщі. На момент виїзду дружина співака була вагітна четвертою дівчинкою, яка народилась вже за кордоном.

Олександр Воєвуцький та Олександр Пономарьов
Олександр Воєвуцький та Олександр Пономарьов

Наразі Олександр Воєвуцький живе в Польщі разом з чотирма доньками та дружиною. Він займається волонтерством.

Нові статті

Схожі статті

Вечір без Потапа: 37-річна Настя Каменських показала, з ким обіймається, поки чоловіка-репера немає поряд

Українська співачка Анастасія Каменських поділилась в соціальних мережах затишним родинним кадром. На ньому артистка обіймається, але не з Потапом. Хто був поряд з Настею, поки чоловік на гастролях?

“Дівчинка” або “хлопчик”: метеорологи розсекретили, чому одні урагани мають жіночі імена, а інші – чоловічі

Всесвітня метеорологічна організація почала надавати ураганам різноманітні назви, щоб поліпшити комунікацію. Фахівці пояснили, чому деяким ураганам надають жіночі імена, а іншим присвоюють чоловічі.

Хитрість, про яку знають не всі: навіщо господині сіють кріп по всьому городу і який ефект це дає

Під час вирощування кропу деякі городники скаржаться на те, що зелень активно поширюється по всій присадибній ділянці. Насправді таке розростання – це добре. В чому ж переваги цієї рослини?

Різдвяний піст-2024: точна дата початку за новим церковним календарем, меню по днях, традиції

Різдвяний піст – одна з найважливіших подій в церковному календарі. В 2024 році він у відповідності з новим стилем розпочнеться раніше. Коли точна дата початку – читайте в матеріалі "Одного Факту".