Вечір без Потапа: 37-річна Настя Каменських показала, з ким обіймається, поки чоловіка-репера немає поряд

Українська співачка Анастасія Каменських поділилась в соціальних мережах затишним родинним кадром. На ньому артистка обіймається, але не з Потапом. Хто був поряд з Настею, поки чоловік на гастролях?

Співачка Анастасія Каменських розсекретила імʼя та зовнішність того, з ким проводить прохолодні осінні вечори високосного 2024 року. Ним виявився зовсім не її законний чоловік Олексій Потапенко, більш відомий як Потап.

Виявилось, що в Анастасії Каменських і без репера-втікача є з ким провести вільний час. В обіймах у кого саме опинилась виконавиця поулярних хітів “Чумачечая весна” та “Moloko” – читайте далі в матеріалі “Одного Факту”.

37-річна естрадна співачка з України оприлюднила в Stories Instagram нову світлину. На ній Каменських продемонструвала, як та за допомогою кого справляється із похмурими та прохолодними днями, які є невідʼємною часткою кожної осені.

Як зазначила сама Анастасія Каменських – найкраще в похмурі та прохолодні дні зігрівають чиїсь обійми. Щоправда, коли поряд немає чоловіка Потапа – обійматись зірці особливо ні з ким. Тому вона просить трошечки уваги у своєї пухнастої улюблениці – собачки на імʼя Мімі.

Саме вона на прохання зіркової господині позувала задля створення селфі на камеру. Пухнаста чотирилапа подруга примостилася на животі Каменських.

Настя Каменських обіймалась із собачкою Мімі замість Потапа
Настя Каменських обіймалась із собачкою Мімі замість Потапа

У такі похмурі дні найкраще зігрівають обійми. Ми з Мімусею перевірили – підписала теплий сімейний кадр співачка

Красуня Мімі і улюблена собачка Насті Каменських належить до породи бішон фрізе. Ще в 2020 році пухнаста дівчинка стала мамою, ощаслививши Потапа та Настю новим статусом: “дідуся” та “бабусі”.

До речі, одна з донечок Мімі згодом потрапила в іншу зіркову родину. “Мамою” і “татом” для неї стали ведуча каналу “Дім” Лілія Ребрик та її чоловік Андрій Дикий. Ребрик потім розповідала, що Діксі (саме так назвали собачку) – була справжньою мрією її старшої доньки Діани. Майже три роки дівчинка вмовляла батьків завести чотирилапого друга.

Потім, коли вони врешті решт погодилися – ще півроку пішло на вибір породи та 2 місяці на те, аби дочекатись, коли цуценятко підросте.

Лілія Ребрик з пухнастою внучкою Насті Каменських
Лілія Ребрик з пухнастою внучкою Насті Каменських

І нарешті мрія Діани Дикої збулась. Звісно, не без допомоги Мімі Каменських.

Нові статті

Схожі статті

“Дівчинка” або “хлопчик”: метеорологи розсекретили, чому одні урагани мають жіночі імена, а інші – чоловічі

Всесвітня метеорологічна організація почала надавати ураганам різноманітні назви, щоб поліпшити комунікацію. Фахівці пояснили, чому деяким ураганам надають жіночі імена, а іншим присвоюють чоловічі.

Хитрість, про яку знають не всі: навіщо господині сіють кріп по всьому городу і який ефект це дає

Під час вирощування кропу деякі городники скаржаться на те, що зелень активно поширюється по всій присадибній ділянці. Насправді таке розростання – це добре. В чому ж переваги цієї рослини?

Різдвяний піст-2024: точна дата початку за новим церковним календарем, меню по днях, традиції

Різдвяний піст – одна з найважливіших подій в церковному календарі. В 2024 році він у відповідності з новим стилем розпочнеться раніше. Коли точна дата початку – читайте в матеріалі "Одного Факту".

Співав на Майдані з Пономарьовим, писав пісні для Полякової: Що стало із зіркою 2000-х Олександром Воєвуцьким

Олександр Воєвуцький – український співак та музикант, який свого часу став переможцем одразу в двох музичних проєктах: "Шанс" та "Караоке на Майдані". Чим займається артист зараз і де знаходиться?