“Продав будинок, працював в таксі”: актор серіалів Валентин Томусяк розповів, чим займався останні роки

Валентин Томусяк – актор театру та кіно, відомий по ролі Павла в серіалі "Тільки кохання" (2010 рік). Артист розповів, з якими викликами він та його дружина Катя Тишкевич зіштовхнулись в 2022 році.

Актор театру та кіно Валентин Томусяк запамʼятався глядачам завдяки своїм ролям в багатосерійних фільмах українського виробництва. Серед найбільш відомих його робіт: серіал “Безсмертник”, “Ніщо не трапляється двічі”, “Намалюй мені маму” та інші.

Валентин Томусяк вже кілька років одружений на акторці Катерині Тишкевич. Як і багато інших представників творчої професії, в 2022 році він зіштовхнувся із певними життєвими викликами. Коли 24 лютого розпочалось повномасштабне вторгнення – роботи в театрі та на знімальному майданчику не стало.

Залишившись без грошей, Валентин Томусяк був змушений шукати іншу роботу чи підробіток. В той час, коли український кінематограф став на паузу – чоловік почав шукати себе в інших сферах. Зокрема, обранець Катерини Тишкевич намагався опанувати IT сферу, пробував щось продавати в Інтернеті та навіть сів за кермо таксі.

Зіркове подружжя: Валентин Томусяк і Катерина Тишкевич
Зіркове подружжя: Валентин Томусяк і Катерина Тишкевич

Все було не те і в жодній зі сфер Валентин Томусяк великого успіху не досяг. Протягом півтора року, коли не було жодної нової роботи в кіно – актор навіть працював викладачем в інституті. На той момент вони з дружиною Катериною вирішили продати власний дім, на який декілька років копичили кошти.

Зараз в життя Валентина Томусяка знов повернулась творчість. Він зізнається, що дуже радий тому, що в нього знов є улюблена робота. Акторська професія знов користується попитом, зʼявилися нові ролі в кіно та театрі.

Актор Валентин Томусяк розповів, як залишився без роботи та чим займався
Актор Валентин Томусяк розповів, як залишився без роботи та чим займався

Томусяк зізнався, що від початку повномасштабного вторгнення він, як і мільйони інших українців – вчиться жити по-новому. Їх акторська родина в цій національній біді теж не стала винятком. За словами Валентина, їх теж “шваркнуло сильно об стіну”. Водночас, ці зміни призвели до того, що в актора зменшилась цінність матеріальної сфери. Адже в наш нелегкий час все необхідне можна помістити в одну валізу.

Нові статті

Схожі статті

Ліниві вареники по-львівськи: як приготувати українські палюшки на обід – особливий рецепт від господині

Ліниві вареники по-львівськи або палюшки – традиційна страва української національної кухні. Як їх приготувати швидко та смачно – читайте в рецепті, який для вас підготував "Один Факт".

Вечір без Потапа: 37-річна Настя Каменських показала, з ким обіймається, поки чоловіка-репера немає поряд

Українська співачка Анастасія Каменських поділилась в соціальних мережах затишним родинним кадром. На ньому артистка обіймається, але не з Потапом. Хто був поряд з Настею, поки чоловік на гастролях?

“Дівчинка” або “хлопчик”: метеорологи розсекретили, чому одні урагани мають жіночі імена, а інші – чоловічі

Всесвітня метеорологічна організація почала надавати ураганам різноманітні назви, щоб поліпшити комунікацію. Фахівці пояснили, чому деяким ураганам надають жіночі імена, а іншим присвоюють чоловічі.

Хитрість, про яку знають не всі: навіщо господині сіють кріп по всьому городу і який ефект це дає

Під час вирощування кропу деякі городники скаржаться на те, що зелень активно поширюється по всій присадибній ділянці. Насправді таке розростання – це добре. В чому ж переваги цієї рослини?