“Залишайся в Європі”: Винник “намилився” в Харків, але віддана “вовчиця” відмовила його від цього кроку

Співак Олег Винник, який понад 2 роки тому виїхав до Німеччини – на тлі анонсу про своє повернення на сцену заявив, що… хоче зустрітись із прихильницями в Харкові.

Співак Олег Винник, якого за два роки тільки лінивий не назвав втікачем – продовжує зосереджувати увагу на собі та власному концертному турі країнами Європи. Артист активно спілкується із прихильницями в соціальній мережі Tik-Tok та відповідає майже на всі коментарі під дописом з анонсом концерту.

Зокрема, співак відреагував на звернення однієї з шанувальниць, яка в своєму коментарі акцентувала увагу на внутрішній силі улюбленого виконавця.

В тебе є сила, проти якої Світ безсилий! Повір в себе! – написала користувачка Валентина Клименко з міста-героя Харкова

Олег Винник не пройшов повз цей коментар та привітав харківʼянку:

Привіт, Харків! Чекаю на зустріч! Разом ми – сила!” – відповів співак

Імовірно, Винник вже зараз би стрімголов примчався до своїх улюблених вовчиць з Харкова. Але віддана фанатка Валентина у відповіді на його коментар застерегла його цього не робити.

Олег Винник захотів приїхати в Харків, але прихильниця відмовила
Олег Винник захотів приїхати в Харків, але прихильниця відмовила

Інша шанувальниця розцінила коментар Олега Анатолійовича як правду і думала, що він дійсно бажає приїхати в Харків на теплу зустріч. Тому вирішила нагадати йому про справжній стан справ:

Сонечко, вірю в тебе! Але зараз зупинись на Європі – так безпечно для тебе – написала артисту Марина Сурикова

Зараз Харків знаходиться в числі найбільш небезпечних місць України через постійні російські обстріли. І тому організація великих концертів тут не відбувається через високу загрозу небезпеки для громадян та артистів. Однак це зовсім не заважає “вовчицям” Олега Винника та й йому самому мріяти про те, що колись-небудь вони зустрінуться в українському Харкові.

Нагадаємо, що Олег Винник запланував провести концертний тур, але не українськими містами. Його шлях буде пролягати через декілька європейських країн: Австрію, Польщу, Чехію та Німеччину.

Нові статті

Схожі статті

Кішка Тейлор Свіфт та ще 2 найбагатші тварини в світі – більшість людей про такі гроші тільки мріють

Серед пухнастих улюбленців також є свої мільйонери. "Один Факт" пропонує до вашої уваги трійку найбагатших чотирилапих, які володіють велетенськими фінансовими статками.

Яблука пролежать до глибокої весни: ось ці поради допоможуть зберегти популярний фрукт свіжим та соковитим

Яблука – один із найголовніших фруктів осені. Їх можна зберігати довго без консервації. Але для цього потрібно дотримуватись певних правил та умов. Дізнайтесь, як зберегти яблучний врожай до весни.

“Продав будинок, працював в таксі”: актор серіалів Валентин Томусяк розповів, чим займався останні роки

Валентин Томусяк – актор театру та кіно, відомий по ролі Павла в серіалі "Тільки кохання" (2010 рік). Артист розповів, з якими викликами він та його дружина Катя Тишкевич зіштовхнулись в 2022 році.

Ліниві вареники по-львівськи: як приготувати українські палюшки на обід – особливий рецепт від господині

Ліниві вареники по-львівськи або палюшки – традиційна страва української національної кухні. Як їх приготувати швидко та смачно – читайте в рецепті, який для вас підготував "Один Факт".