Неодноразово співала в шоу “Караоке на Майдані”, але ніколи не перемагала: з чого починала Тіна Кароль

Зірка української естради Тіна Кароль розпочинала творчий шлях з… вуличного конкурсу. Зараз мало хто памʼятає, але свій вокал співачка вперше демонструвала в шоу "Караоке на Майдані".

Тіна Кароль, справжнє імʼя якої Тетяна Ліберман – українська естрадна співачка та заслужена артистка України, яка народилась в 1985 році в містечку Оротукан Магаданської області. В 1992 році родина майбутньої зірки переїхала до українського Івано-Франківська. Цей крок батьків в подальшому визначив творчу долю маленької дівчинки.

Тіна Кароль почала займатись творчістю з юних років. Спочатку вона пішла навчатись в музичну школу, потім – стала студенткою Київського вищого музичного училища.
Задовго до своєї неймовірної популярності Тіна Кароль зіштовхнулася з певними розчаруваннями. Пробитись у великий світ шоу-бізнесу їй вдалось далеко не відразу.

Одного разу юна Тіна, яку всі на той момент часу знали як Тетяну – пішла спробувати щастя на Майдан. Це був 2005 рік і тоді популярним був проєкт Ігоря Кондратюка “Караоке на Майдані”.

Кондратюк помітив юну Тіну серед багатьох претендентів заспівати та виграти приз. Ведучий вирішив дати їй шанс і… вручив мікрофон до рук. Тоді 19-річна Кароль розповіла про себе, що навчається на першому курсі музичного училища та зустрічається з хлопцем на імʼя Олег.

Дівчина жартувала, сміялася та вела себе розкуто і без комплексів. Для виконання вона обрала пісню Таїсії Повалій “Сладкий бред”. З цією композицією виконавиці вдалось потрапити у фінал шоу. Там Тіна змагалась за головний приз із хлопцем на імʼя Сергій. Майбутня зірка виконала пісню Володимира Івасюка “Пісня буде поміж нас”.

За традицією виконавці в “Караоке на Майдані” після співу брали до рук капелюхи та збирали в них гроші від слухачів. Тіні Кароль вдалось зібрати за свою пісню лише 835.35 гривень. Водночас її конкурент Сергій наспівав собі 1075.55 гривень та став переможцем.

Тіна Кароль розпочинала свій творчий шлях з Караоке на Майдані з Ігорем Кондратюком
Тіна Кароль розпочинала свій творчий шлях з Караоке на Майдані з Ігорем Кондратюком

Програш вкрай засмутив Тіну Кароль, але не зміг зламати її жагу до популярності. І хоча виконавиця на той момент не змогла потрапити на шоу “Шанс”, куди направляли переможців “Караоке на Майдані” – їй все одно вдалось досягнути своєї мети. Тепер вона – одна з найвідоміших українських співачок.

В момент програшу в “Караоке на Майдані” Тіна Кароль намагалась приховати свій сум і тихцем витирала сльози. Але потім першу свою невдачу артистка обернула на свою користь. Вона ще не раз приходила в “Караоке на Майдані” і змогла стати популярною.

Нові статті

Схожі статті

Новий рік 2025: які кольори не любить володарка року Зелена Деревʼяна Змія і в чому краще її зустрічати

Через 71 день в двері мільйонів мешканців планети Земля постукає Новий, 2025-й рік. Читайте в матеріалі "Одного Факту" – під знаком кого він пройде і що краще вдягти до святкового столу.

“Залишайся в Європі”: Винник “намилився” в Харків, але віддана “вовчиця” відмовила його від цього кроку

Співак Олег Винник, який понад 2 роки тому виїхав до Німеччини – на тлі анонсу про своє повернення на сцену заявив, що… хоче зустрітись із прихильницями в Харкові.

Кішка Тейлор Свіфт та ще 2 найбагатші тварини в світі – більшість людей про такі гроші тільки мріють

Серед пухнастих улюбленців також є свої мільйонери. "Один Факт" пропонує до вашої уваги трійку найбагатших чотирилапих, які володіють велетенськими фінансовими статками.

Яблука пролежать до глибокої весни: ось ці поради допоможуть зберегти популярний фрукт свіжим та соковитим

Яблука – один із найголовніших фруктів осені. Їх можна зберігати довго без консервації. Але для цього потрібно дотримуватись певних правил та умов. Дізнайтесь, як зберегти яблучний врожай до весни.