Оксана Білозір відповіла вдові Яремчука: “Хто така Дарина? Вона – дружина Назарія Яремчука. Я – артистка”

Нещодавно співачка Оксана Білозір піддала критиці фільм, створений родиною Назарія Яремчука. Відповідь від його другої дружини Дарини не забарилася, але Білозір все одно залишилась при своїй думці.

Нещодавно співачка Оксана Білозір піддала критиці фільм, створений родиною Назарія Яремчука. Відповідь від його другої дружини Дарини не забарилася, але Білозір все одно залишилась при своїй думці.

Українська співачка Оксана Білозір висловилась про фільм “Яремчук: незрівнянний світ краси”. Їй не сподобалося, що в кінострічці не показали першу супутницю життя Назарія Назаровича – Олену.

Білозір завдалася питанням – чому творці фільму не звернулись за коментарями до людей, які йшли з Яремчуком пліч-о-пліч з самого початку. На думку пані Оксани – формування таланту кожного артиста відбувається під впливом не тільки зовнішніх факторів. Неабияку роль тут грає родина та близькі люди, які могли бачити початок шляху розвитку творчої особистості.

Оксана Білозір зазначила, що найважливіше для творчої людини – старт, початок творчого шляху. Перші кроки – завжди найважчі і, водночас – найважливіші.

Вдові Назарія Назаровича Дарині такі закиди в свій бік не сподобалися. В коментарях вона відповіла Білозір ось що:

Я б теж могла багато чого розповісти, проте ніколи не зможу когось критикувати

Дарина Яремчук пояснила, що вони із Назарієм неодноразово ночували в оселі чоловіка Оксани Білозір – Ігоря, у Львові. І, побачивши багато цікавого там, їй зараз би дуже хотілось подивитись і кінострічку про Ігоря Білозіра.

Цей коментар Оксана Білозір не залишила без уваги. Вона написала, що їй приховувати нема чого. Ба більше – співачка зазначила, що коли вона була дружиною Ігоря Білозіра, Дарина Яремчук ніколи не жила ні не ночувала в її будинку. Та й взагалі, Назарій Яремчук ніколи по “хатах” не жив. Співак обирав собі люксові номери в суперготелях.

Оксана Білозір поставила крапку у суперечці з дружиною Назарія Яремчука
Оксана Білозір поставила крапку у суперечці з дружиною Назарія Яремчука

Щодо фільму про першого чоловіка Оксани Білозір, то за її власними словами – такий фільм є. Документальна стрічка “Слід на землі” розповідає історію життя Ігоря Білозіра, який був вбитий 28 травня 2000 року у місті Львів. Цей фільм – хроніко-документальний та створений з погляду на ті історичні процеси, які відбувалися, коли жив та працював Ігор Білозір.

За словами удови Оксани – саме в цій стрічці Білозір показаний правильно, як творець фонової музики, музики для вистав та кінофільмів, композицій для Голівуду.

Водночас Оксана Білозір звернула увагу на те, що у випадку з фільмом про Яремчука його показали більше як чоловіка та батька, а не як історичну постать України і цілісну частину української культури.

Нові статті

Схожі статті

Неодноразово співала в шоу “Караоке на Майдані”, але ніколи не перемагала: з чого починала Тіна Кароль

Зірка української естради Тіна Кароль розпочинала творчий шлях з… вуличного конкурсу. Зараз мало хто памʼятає, але свій вокал співачка вперше демонструвала в шоу "Караоке на Майдані".

Новий рік 2025: які кольори не любить володарка року Зелена Деревʼяна Змія і в чому краще її зустрічати

Через 71 день в двері мільйонів мешканців планети Земля постукає Новий, 2025-й рік. Читайте в матеріалі "Одного Факту" – під знаком кого він пройде і що краще вдягти до святкового столу.

“Залишайся в Європі”: Винник “намилився” в Харків, але віддана “вовчиця” відмовила його від цього кроку

Співак Олег Винник, який понад 2 роки тому виїхав до Німеччини – на тлі анонсу про своє повернення на сцену заявив, що… хоче зустрітись із прихильницями в Харкові.

Кішка Тейлор Свіфт та ще 2 найбагатші тварини в світі – більшість людей про такі гроші тільки мріють

Серед пухнастих улюбленців також є свої мільйонери. "Один Факт" пропонує до вашої уваги трійку найбагатших чотирилапих, які володіють велетенськими фінансовими статками.