Що стало з 5 українськими зірками, які втратили дітей: Ада Роговцева, Віктор Павлік, Ліза Глінська і ще 2

Життя з важкою ношею може торкнутись не тільки звичайних українців, але й зірок. Хто із відомих людей пережив своїх дітей та йде з цим тягарем далі – читайте про це в матеріалі "Одного Факту".

Іноді життєва Доля може бути настільки нещадною, що ані багатство, ані великі статки, ані впливові звʼязки не здатні полегшити біль та відчай. “Один Факт” розповість 5 історій українських зірок, яким довелося пережити смерть власних дітей.

Ада Миколаївна Роговцева

Ада Роговцева поховала сина Костянтина
Ада Роговцева поховала сина Костянтина

В 2012 році акторка Ада Роговцева поховала єдиного сина Костянтина Степанкова. На момент смерті йому було лише 50 років. Причиною відходу стала невиліковна хвороба.
Син Ади Миколаївни займався режисурою кіно та театральним мистецтвом. Потім він працював в Міжнародній академії екології. Також відомо, що Костянтин Степанков-молодший брав участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Ліза Глінська

Зірка “МастерШефу” Ліза Глінська розповідала, як 15 років тому втратила дитину безпосередньо під час пологів. Народжувала вона в одній з приватних клінік міста Ялта. Там було передбачено платне відділення.

Ліза Глінська втратила дитину під час пологів
Ліза Глінська втратила дитину під час пологів

Породілля Ліза Глінська поступила туди об 11 годині вечора. Лікарка проколола їй міхур і після цього пологова діяльність в неї припинилась. Співробітниця клініки почала давати жінці таблетки для стимуляції пологів, але це призвело до катастрофічних наслідків.

Виявилось, що шию дитини обвила пуповина. Врешті решт маля народилось вже мертвим. Після такої втрати Глінській довелось багато часу витратити на те, щоб прийти до тями. Кілька років вона відвідувала психолога, щоб подолати проблему.

Віктор Франкович Павлік

Віктор Павлік розповів про втрату сина Павла
Віктор Павлік розповів про втрату сина Павла

Співак Віктор Павлік в серпні 2020 року втратив одного зі своїх синів – 21-річного Павла Павліка. Два роки до цього хлопець боровся зі страшним недугом – онкологією.
Згодом артист зізнався, що іноді, коли залишається на самоті – починає розмовляти із сином, якого вже немає. Іноді може йому пожалітися і відчуває при цьому якийсь незримий, духовний зворотній звʼязок. Ніби через Духа святого.

Борис Барський

Борис Барський поховав сина
Борис Барський поховав сина

В 2010 році гуморист з “Маски-шоу” втратив сина Костянтина. Хлопцю на той момент було лише 25 років, а помер він від серцевого нападу. До цього син Барського довгий час хворів.

Це неможливо пережити – зізнавався актор потім. – Ти з цим живеш і коли говорять, що час лікує — нічого він не лікує.

Борис Барський зазначив, що зараз дуже добре розуміє матерів, які втрачають своїх синів через війну або змушені потім доглядати інвалідів. В їх голові змінюється все. Це пережити неможливо, але з цим доводиться жити.

Катерина Кухар

Балерина Катерина Кухар вийшла заміж вперше в зовсім юному віці. На той час їй довелося пережити найстрашнішу трагедію. Кухар завагітніла, але на останніх місяцях втратила дитину через те, що в немовля не відкрилися легені.

Прима-балерина Катерина Кухар розповіла про втрату дитини
Прима-балерина Катерина Кухар розповіла про втрату дитини

Потім зірка українського балету зізнавалася, що у неї на той момент було лише одне запитання – за що їй таке випробування випало. Та ще більше випробування чекало на неї в палаті, яка була розташована поряд з приміщенням, до знаходились дітки-відмовники. Їй після втрати власної дитини замість тиші довелося слухати крики чужих немовлят, які нікому не були потрібні.

Катерина Кухар після цього впала в сильну депресію. Їй не хотілося нікого бачити та й сенс життя було втрачено.

Лише через 4 роки вона знов завагітніла і змогла, нарешті, народити щасливого синочка Тимура. З першим чоловіком вона згодом розлучилася, а батьком для хлопчика став її новий обранець Олександр Стоянов. Потім в пари народилась спільна донька.

Нові статті

Схожі статті

Покращення у фінансах та хвиля позитиву: 5 знаків Зодіаку в другій половині жовтня спіймають удачу за хвіст

Друга половина жовтня 2024 року стане неймовірно вдалою для 5 знаків Зодіаку. Кого чекатиме покращення у фінансах, а хто – впіймає удачу за хвіст? Прогноз астрологів розповість усі подробиці.

Оксана Білозір відповіла вдові Яремчука: “Хто така Дарина? Вона – дружина Назарія Яремчука. Я – артистка”

Нещодавно співачка Оксана Білозір піддала критиці фільм, створений родиною Назарія Яремчука. Відповідь від його другої дружини Дарини не забарилася, але Білозір все одно залишилась при своїй думці.

Неодноразово співала в шоу “Караоке на Майдані”, але ніколи не перемагала: з чого починала Тіна Кароль

Зірка української естради Тіна Кароль розпочинала творчий шлях з… вуличного конкурсу. Зараз мало хто памʼятає, але свій вокал співачка вперше демонструвала в шоу "Караоке на Майдані".

Новий рік 2025: які кольори не любить володарка року Зелена Деревʼяна Змія і в чому краще її зустрічати

Через 71 день в двері мільйонів мешканців планети Земля постукає Новий, 2025-й рік. Читайте в матеріалі "Одного Факту" – під знаком кого він пройде і що краще вдягти до святкового столу.