Як виглядають сини Анатолія Хостікоєва: один від Наталії Сумської, а інший – від жінки, яку кохав раніше

Анатолій Георгієвич Хостікоєв – другий чоловік акторки Наталії Сумської, яка народила йому молодшого сина Вʼячеслава. Також в артиста є старший син Георгій – від другого шлюбу з Любовʼю Кубʼюк.

Актор українського театру та кіно Анатолій Хостікоєв не любить публічності. Разом із третьою дружиною Наталією Сумською поводяться доволі закрито і не часто діляться подробицями особистого життя. Вони ретельно оберігають приватне життя від сторонніх вух та очей.

Проте, деякі подробиці все ж долітають до фанатів. Відомо, що до зустрічі з Наталією Вʼячеславівною Сумською Анатолій Хостікоєв двічі намагався збудувати особисте життя.

Його першою дружиною стала українська акторка Надія Кондратовська. З нею дітей в артиста не було.

Старший син Георгій

Другою супутницею життя Анатолія Хостікоєва стала заслужена артистка України Любов Кубʼюк. В цьому шлюбі він вперше став татом. В акторській родині народився син, якого назвали на честь дідуся – Георгієм.

Георгій Хостікоєв став справжнім сином свого знаменитого батька. Він вирішив присвятити своє життя роботі в кіно та театрі. До речі, найбільшу популярність Георгію принесла головна роль в новорічному мюзиклі “Сорочинський Ярмарок”. На той момент цьому красеню було лише 20 років і він блискуче впорався з роллю сільського парубка Грицька.

Георгій Хостікоєв в мюзиклі Сорочинський ярмарок
Георгій Хостікоєв в мюзиклі Сорочинський ярмарок

В подальшому шанувальники могли побачити Георгія Хостікоєва переважно в театральних постановах. Були в нього й інші роботи в кіно, які не мали такого ж шаленого успіху, як мюзикл.

Зараз Георгій Хостікоєв став більш мужнішим, але водночас зміг зберегти кудряве та чорне волосся, стрункий силует фігури. Крім того, старшому сину актора вдалось знайти другу половинку і одружитись.

Як і батько, Георгій Хостікоєв веде закритий образ життя і особисте на публіку не виносить. Тому наразі невідомо, чи є в нього з дружиною діти.

Молодший син Вʼячеслав

Вʼячеслав Хостікоєв – молодший син актора Анатолія Хостікоєва, якого йому народила третя дружина, Наталія Сумська. Хлопчик народився 26 червня 1996 року. В цьому році йому виповнилось 28 років.

Актор Анатолій Хостікоєв з молодшим сином Вʼячеславом
Актор Анатолій Хостікоєв з молодшим сином Вʼячеславом

Відомо, що Вʼячеслав Хостікоєв ще не одружений, але має романтичні стосунки з дівчиною. Він, як і його зіркові батьки – став актором. Хостікоєв-молодший неодноразово виходив на одну сцену з мамою і татом, а ще – захопився дубляжем та активно розвивається в цьому напрямку.

Молодший син Анатолія Хостікоєва Вʼячеслав
Молодший син Анатолія Хостікоєва Вʼячеслав

З 2017 року Вʼячеслав Хостікоєв служить в Національному драматичному театрі імені Івана Франка. На роботі він – затребуваний актор та грає одну з головних ролей в постанові “Конотопська відьма”.

Нові статті

Схожі статті

ТОП-5 природних явищ України, які ніде більше не побачите: рожеве озеро, каньйон на 4 області на ще 3

Україна багата не тільки своєю історією та культурою. На території країни розташовані унікальні природні явища, про які ви можете більш детально прочитати в матеріалі "Одного Факту".

Зимовий рецепт квашеної капусти з невеличким секретом: зробіть ось це і вона буде хрумтіти навіть через рік

Цей рецепт квашеної капусти перевірений роками. Вона виходить хрусткою і чудово смакуватиме з гарнірами взимку або як самостійна закуска. Спробуйте і ви приготувати її вдома!

“Саме такі дівчата”: лисий друг Тіни Кароль розсекретив справжні почуття до Ксенії Мішиної та Лесі Нікітюк

Слава Дьомін – відомий блогер, в якого є власний проєкт на Youtube. Він розсекретив інформацію про те, чи насправді мав роман із Лесею Нікітюк та що його повʼязує з Ксенією Мішиною.

“Купив квартиру”: старша донька Олі Полякової розсекретила роботу свого хлопця, з яким вона разом 8 місяців

Старша донька співачки Олі Полякової розсекретила професію свого хлопця. Виявляється бойфренд, з яким дівчина зустрічається 8 місяців – доволі заможний. В нього вже є власна нерухомість.