Розійшлися шляхи: Наталка Денисенко назвала акторку, з якою ніколи не піде в кадр і чому саме

Українська акторка Наталка Денисенко розповіла про своє ставлення до колег, які покинули Україну. Зокрема, вона висловилась про Галину Безрук, що обрала для себе життя в комфорті в росії.

Українська акторка Наталка Денисенко піддала критиці поведінку деяких своїх колег, які зрадили Україну. “На горіхи” від неї дісталось, зокрема, втікачці Галині Безрук, яка понад 2 роки поспіль спокійно живе та працює в росії.

Зірка серіалів “Слуга народу” та “Останній Москаль” Галина Безрук понад 2 роки тому переїхала жити до країни-агресорки. Зараз вона грає в московських виставах та виходить на червону доріжку поряд із тими, хто підтримує війну в Україні.

Наталка Денисенко заявила, що більше ніколи не вийде на одну сцену з Безрук. Разом з нею вона більше не бажає зніматись у фільмах чи серіалах. За словами акторки та дружини військовослужбовця Андрія Фединчика — навіть якщо колись станеться так, що Галя повернеться і буде зізнаватись в коханні Україні – їй віри і прощення не буде.

Наталка Денисенко припустила, що Безрук зробила свій вибір на користь росії два роки через… страх за власну родину і необхідність заробляти гроші на чужині. Ось що сказала акторка з цього приводу:

Галя Безрук, яка вибрала залишитись в росії разом з дитиною, будувати свою карʼєру там, то з нею я не готова працювати. Ні, бо це була свідома позиція вибрати рф

Денисенко зауважила, що вибір, зроблений Галиною ще на початку повномасштабного вторгнення, був продиктований виключно її страхом. Наталка розуміє його, але приймати відмовляється. Звісно, Безрук на той час боялася, що в Україні її нічого хорошого не чекає. Боялася за свою родину, за свою доньку і карʼєру.

Акторка Наталія Денисенко розкритикувала колишню колегу Галину Безрук
Акторка Наталія Денисенко розкритикувала колишню колегу Галину Безрук

Але це не та людина, з якою мені по дорозі – зазначила Наталка в розмові із журналістами

До речі, раніше Наталка Денисенко скаржилась на те, що зараз відомим акторам та творчим людям платять занадто мало. Якщо у мирні часи вони з чоловіком Андрієм Фединчиком могли відкладати гроші і придбали собі на зарплату квартиру з машиною – то наразі коштів вистачає лише на життя та донат.

Нові статті

Схожі статті

Завжди сію моркву на зиму при + 5: ось чому потрібно робити це восени – секрет, про який мало хто знає

Досвідчені господині добре знають, що моркву у відкритий ґрунт можна сіяти як навесні, так і під зиму. Осінній посів морквяного насіння зручніше, адже в цей час робіт на городі меншає.

Як виглядають сини Анатолія Хостікоєва: один від Наталії Сумської, а інший – від жінки, яку кохав раніше

Анатолій Георгієвич Хостікоєв – другий чоловік акторки Наталії Сумської, яка народила йому молодшого сина Вʼячеслава. Також в артиста є старший син Георгій – від другого шлюбу з Любовʼю Кубʼюк.

ТОП-5 природних явищ України, які ніде більше не побачите: рожеве озеро, каньйон на 4 області на ще 3

Україна багата не тільки своєю історією та культурою. На території країни розташовані унікальні природні явища, про які ви можете більш детально прочитати в матеріалі "Одного Факту".

Зимовий рецепт квашеної капусти з невеличким секретом: зробіть ось це і вона буде хрумтіти навіть через рік

Цей рецепт квашеної капусти перевірений роками. Вона виходить хрусткою і чудово смакуватиме з гарнірами взимку або як самостійна закуска. Спробуйте і ви приготувати її вдома!