“Фейчина”: 37-річний Тарас Тополя публічно пройшовся по шоу “Холостяк” і розповів, чи вірить в його щирість

Український співак Тарас Тополя в публічному просторі висловився про реаліті-шоу "Холостяк". Дізнайтесь з матеріалу "Один Факт", чому він не вірить у чесність програми та щирість її учасниць.

Популярний український співак Тарас Тополя висловився про телевізійне шоу “Холостяк” та учасника 13-го сезону Олександра Терена Будько. Вже відомо, що перший випуск нового сезону реаліті-шоу вийде на телевізійні екрани 1 листопада.

В розмові із зірковою інтервʼюеркою Аліною Шаманською Тополя зазначив, що вважає гарним рішення каналу “СТБ” взяти в якості головного героя “Холостяку” ветерана війни Олександра Терена, який під час виконання бойових завдань втратив на фронті обидві кінцівки.

Водночас Тарас Тополя не дуже вірить в чесніть реаліті-шоу про справжнє кохання та щирість дівчат-учасниць. На думку співака, більшість красунь приходять на кастинг “Холостяка” тому, що хочуть отримати визнання і популярність. Кохання для них – річ другорядна та зовсім не така важлива, як гроші та відомість в українському суспільстві.

В мене двоякі відчуття – зізнався Тарас Тополя Аліні Шаманській

Звісно, 13-й сезон “Холостяку” має гарні наміри і благородну мету. Однак питання тут в тому, що для самого Тополі подібні шоу типу “Холостяка” – це “така фейчина”. Співак вважає, що правди та щирості в ньому занадто мало.

Співак Тарас Тополя розповів, чому вважає шоу Холостяк нечесним
Співак Тарас Тополя розповів, чому вважає шоу Холостяк нечесним

Тарас Тополя зазначив, що добре усвідомлює, як насправді там все влаштовано і як працює. Зокрема, йому відомо про те, що сценарій для програми пишеться заздалегідь та добре продуманий.

Головне, щоб ця історія з “Холостяком” була щира – наголошує Тополя

Адже, за його словами – це шоу більше про славу та хайп, аніж про щире кохання. Хоча й встановлена каналом мета – благородна і заслуговує на повагу.

Команда “Холостяка” розуміють контекст – резюмував Тарас Тополя

Нові статті

Схожі статті

Дмитро Кулеба показав свою маму Євгенію Володимирівну: вона у нього вчителька української мови і літератури

Українського дипломата Дмитро Кулебу цілком можна назвати щасливою людиною. В свої 43 роки корінний сумчанин все ще має маму. На своїй сторінці в Instagram він показав, як вона зараз виглядає.

Розійшлися шляхи: Наталка Денисенко назвала акторку, з якою ніколи не піде в кадр і чому саме

Українська акторка Наталка Денисенко розповіла про своє ставлення до колег, які покинули Україну. Зокрема, вона висловилась про Галину Безрук, що обрала для себе життя в комфорті в росії.

Завжди сію моркву на зиму при + 5: ось чому потрібно робити це восени – секрет, про який мало хто знає

Досвідчені господині добре знають, що моркву у відкритий ґрунт можна сіяти як навесні, так і під зиму. Осінній посів морквяного насіння зручніше, адже в цей час робіт на городі меншає.

Як виглядають сини Анатолія Хостікоєва: один від Наталії Сумської, а інший – від жінки, яку кохав раніше

Анатолій Георгієвич Хостікоєв – другий чоловік акторки Наталії Сумської, яка народила йому молодшого сина Вʼячеслава. Також в артиста є старший син Георгій – від другого шлюбу з Любовʼю Кубʼюк.