“Важливо мріяти”: Володимир Дантес розсекретив, на якому фундаменті тримаються його стосунки з Кацуріною

36-річний український співак Володимир Дантес поспілкувався із Машею Єфросиніною на тему стосунків. В розмові він розповів, як йому та Даші Кацуріній вдається у складні часи триматися поряд.

Співак Володимир Дантес в нових стосунках з Дашею Кацуріною ніби перейшов на інший рівень життя, більш вищий та духовний. В нього. Артист змінився і зовні, та й в роботі у екс-учасника “Фабрики Зірок-2” стало зʼявлятись більше нових та цікавих проєктів.
День тому на Youtube каналі ведучої Маші Єфросиніної вийшло нове інтервʼю з Вовою Дантесом. Відверта розмова із ним тривала трохи більше години і за цей час Маша встигла вивідати у виконавця багатенько різних секретів.

Не обійшлося і без теми кохання. Марія Єфросиніна, зокрема, поцікавилась – на чому в наш складний час тримаються стосунки Вови Дантеса і його коханої Даші Кацуріної. Як відомо, ця зіркова пара разом вже 2 роки.

Співак був не проти поговорити про особисте життя і розповів, що в їх стосунках з Дашею присутній дуже важливий момент. Вони обидва вміють мріяти та будувати плани на майбутнє. На думку артиста – на вмінні чути та відчувати настрій один одного і базуються здорові родинні стосунки. Важливим аспектом у відносинах є повага до свого партнера.
Водночас Володимир Дантес розповів, що сам по собі він не дуже любить мріяти та будувати плани. Але завжди ставиться з повагою до мрій та бажань дружини Даші. Адже якщо для неї мрія – це важливо, то до цього треба ставитись серйозно.

Вова Дантес розповів, на чому тримаються його стосунки з Дашею Кацуріною
Вова Дантес розповів, на чому тримаються його стосунки з Дашею Кацуріною

Найголовніше в кожній мрії — це бути разом попри настрій і обставини. На думку артиста, мріяти важливо, але краще – ставити замість мрій маленькі цілі та йти до них.

Ще один важливий аспект в будуванні родинних стосунків – це увага до психологічного стану партнера. Володимир Дантес вважає, що при наявності тривожних станів в коханої людини треба не давити на неї, а сісти, поговорити та розібратися в проблемі, запропонувати варіанти її вирішення. Наприклад – поїхати на відпочинок в гори чи звернутись до фахівця, який допоміг би позбавитись від цього негативного стану.

Нові статті

Схожі статті

Дмитро Кулеба показав свою маму Євгенію Володимирівну: вона у нього вчителька української мови і літератури

Українського дипломата Дмитро Кулебу цілком можна назвати щасливою людиною. В свої 43 роки корінний сумчанин все ще має маму. На своїй сторінці в Instagram він показав, як вона зараз виглядає.

“Фейчина”: 37-річний Тарас Тополя публічно пройшовся по шоу “Холостяк” і розповів, чи вірить в його щирість

Український співак Тарас Тополя в публічному просторі висловився про реаліті-шоу "Холостяк". Дізнайтесь з матеріалу "Один Факт", чому він не вірить у чесність програми та щирість її учасниць.

Розійшлися шляхи: Наталка Денисенко назвала акторку, з якою ніколи не піде в кадр і чому саме

Українська акторка Наталка Денисенко розповіла про своє ставлення до колег, які покинули Україну. Зокрема, вона висловилась про Галину Безрук, що обрала для себе життя в комфорті в росії.

Завжди сію моркву на зиму при + 5: ось чому потрібно робити це восени – секрет, про який мало хто знає

Досвідчені господині добре знають, що моркву у відкритий ґрунт можна сіяти як навесні, так і під зиму. Осінній посів морквяного насіння зручніше, адже в цей час робіт на городі меншає.