Мама трьох Олена Кравець сховала від своїх дітей цукерки, щоб з’їсти самій: “Не відчуваю провини”

Зірка "Кварталу 95" Олена Кравець назвала причини, через які ховає від своїх дітей шоколадні цукерки. Акторка показала домашнє відео, яке все пояснює краще, аніж будь-які слова.

В свої 47 років колишня акторка гумористичного шоу “Квартал 95” Олена Кравець встигла і успішну карʼєру побудувати, і тричі стати мамою. Її старшій доньці Марії виповнилось 20 років. Молодші двійнята Іванко та Катруся, яких Кравець народила в 39 років – ще навчаються в школі.

Одного разу Олена Кравець зізналася, що бути мамою для трьох – занадто складно. Тим паче, що молодшеньких вона народила запізно. Ще кілька років тому, коли двійнята були зовсім маленькими – акторці було дуже складно поєднувати материнство, робочі обовʼязки та особисте життя. Однак будь-які випробування даються людині задля того, аби їх з розумом та правильно долати.

Олена Кравець розповіла, навіщо сховала цукерки від своїх доньок
Олена Кравець розповіла, навіщо сховала цукерки від своїх доньок

Зараз Олена Кравець вже навчилась ладнати з молодшими дітьми, гарно спілкується зі старшою Марією та намагається привчати дітей до самостійності. Та встигнути за активними, цілеспрямованими і трохи балуваними діточками іноді не виходить. От як, наприклад, в одній із нещодавніх історій трапилось.

Олена Кравець розповіла, навіщо сховала цукерки від доньок
Олена Кравець розповіла, навіщо сховала цукерки від доньок

Кравець показала в Stories Instagram, як їй вдається побороти тягу малечі до солодощів. Головними героїнями коротенького відео стали дві доньки акторки: старша Маша та молодша Катруся. В ролику дівчата сидять за столом, а перед ними розташована коробка, наповнена найсмачнішими шоколадними цукерками. Катя бере одну з них і починає нею смакувати. Її сестра Марія теж хоче спробувати смаколик та тягне руку до тієї цукерочки, яку вже взяла молодша дівчинка.

Олена Кравець розповіла, навіщо сховала цукерки від своїх доньок
Олена Кравець розповіла, навіщо сховала цукерки від своїх доньок

Коли сховала потім цукерки від дітей, щоб зʼїсти самій і не відчуваю провини – підписала відеокадри зіркова мама Олена

Стає зрозуміло, що доньки Кравець встигли поласувати не всією коробкою цукерок, а зʼїли лише частину з них. Решта опинилась в схованці завдяки пильності їх матусі.

Олена Кравець розповіла, навіщо сховала цукерки від доньок Маші та Катрусі
Олена Кравець розповіла, навіщо сховала цукерки від доньок Маші та Катрусі

Олена Кравець також зазначила, заради чого пішла на такий крок. За словами знаменитості – її дівчата можуть із задоволенням їсти будь-який шоколад. Їй же до вподоби лише цукерки марки EVI.UA.

Нові статті

Схожі статті

“Важливо мріяти”: Володимир Дантес розсекретив, на якому фундаменті тримаються його стосунки з Кацуріною

36-річний український співак Володимир Дантес поспілкувався із Машею Єфросиніною на тему стосунків. В розмові він розповів, як йому та Даші Кацуріній вдається у складні часи триматися поряд.

Дмитро Кулеба показав свою маму Євгенію Володимирівну: вона у нього вчителька української мови і літератури

Українського дипломата Дмитро Кулебу цілком можна назвати щасливою людиною. В свої 43 роки корінний сумчанин все ще має маму. На своїй сторінці в Instagram він показав, як вона зараз виглядає.

“Фейчина”: 37-річний Тарас Тополя публічно пройшовся по шоу “Холостяк” і розповів, чи вірить в його щирість

Український співак Тарас Тополя в публічному просторі висловився про реаліті-шоу "Холостяк". Дізнайтесь з матеріалу "Один Факт", чому він не вірить у чесність програми та щирість її учасниць.

Розійшлися шляхи: Наталка Денисенко назвала акторку, з якою ніколи не піде в кадр і чому саме

Українська акторка Наталка Денисенко розповіла про своє ставлення до колег, які покинули Україну. Зокрема, вона висловилась про Галину Безрук, що обрала для себе життя в комфорті в росії.