Екс-чоловік Шоптенко та Білик Дмитро Дікусар святкує 39-й день народження в компанії плюшевого зайця (ФОТО)

Дмитро Дікусар – український танцюрист, який понад 2 роки стоїть на захисті України. Сьогодні йому виповнюється 39 років і з нагоди власних іменин він оприлюднив на сторінці в Instagram новий допис.

Дмитро Петрович Дікусар — відомий в Україні хореограф, який з 6 років захопився танцювальним мистецтвом. Спочатку його цікавили лише бальні танці, а згодом в житті зʼявилася і спортивна хореографія.

Новітня історія України ставить перед її громадянами серйозні виклики. Не оминули вони і Дмитра Дікусара. Ще на початку повномасштабного вторгнення танцівник був змушений зробити складний для себе вибір. Він залишив професійну хореографію позаду та пішов захищати Україну на фронт.

З тої пори пройшло більше двох років. Дікусар вже давно звик носити військову форму замість танцювальних костюмів. Його сторінка в соціальній мережі Instagram оновлюється своїм володарем не часто. Наприклад, передостанній допис Дікусара датований 13-м червня. В ньому він показав себе поряд із побратимами-військовими. Танцівник відростив собі пишну чорну бороду і став більш мужнім та харизматичним.

Сьогодні, у день свого народження – Дмитро Дікусар вперше за довгий час опублікував новий допис. Танцівнику та екс-чоловіку Ірини Білик та Олени Шоптенко виповнилось 39 років.

Іменини – чудовий привід підбити підсумки ще одного року життя. З нагоди особистого свята Дмитро Дікусар показав себе на архівній світлині. Він зображений на ній в теплій толстовці, з модною стрижкою та стриманою посмішкою на обличчі. Танцівник сидить в затишному приміщенні за столом. Поряд із ним – величезна мʼяка іграшка у вигляді сіренького зайчика з довгими висячими вушками. Дмитро Дікусар вдягнув на свого плюшевого друга власну шапку, створивши гарний заячий портрет для фотосесії.

Дмитро Дікусар показав, як виглядає в 39 років
Дмитро Дікусар показав, як виглядає в 39 років

Іменинник зізнався, що завжди любив, коли його день народження припадає на робочий день. От і сьогодні, коли йому виповнилось 39 років — танцівник та український військовослужбовець вирішив підбити певні підсумки свого минулорічного життя.

Певно, Бог чує мене, – написав хореограф. – бо сьогодні я теж мав “виступ” зі своєю командою

Звісно, Дмитро мав на увазі не виступ на професійній сцені – адже за останні два роки його життя наповнене зовсім іншими “виступами”. Чоловік зізнався, що вони для нього набагато цінніші, адже завдяки його нинішній роботі вдається зберегти життя та спокій багатьох українців.

За словами Дмитра Дікусара – за останній рік він неодноразово відчував роздратованість деякими зі своїх співгромадян. Іноді йому доводиться опинятись в мирних містах та побачити, як там живуть люди. І це трохи бентежить та засмучує його.

Дмитро Дікусар показав, як виглядає в 39 років
Дмитро Дікусар показав, як виглядає в 39 років

Водночас іменинник наголосив, що втрачати віру в людей не варто. Хоч іноді і дуже хочеться це зробити.

Не втрачайте віру один в одного, мої прекрасні люди – резюмував святковий допис танцівник

В коментарях Дікусара привітали Юрій Горбунов, ведучий Руслан Сенічкін, блогерка Аліна Доротюк та інші представники українського шоу-бізнесу.

Нові статті

Схожі статті

З макіяжем та в криноліні: Ада Роговцева у пишній сукні з корсетом перевтілилась в даму 19 століття (ФОТО)

Ада Миколаївна Роговцева – талановита акторка родом з містечка Глухів на Сумщині. Творча професія зобовʼязує її завжди виглядати бездоганно та іноді перевтілюватись в героїнь минулих століть.

Став популярним в 90-ті, а з братом Стасом його й досі плутають: як змінювався і де зараз Микола Боклан

Народний артист України Микола Боклан здобув високу популярність в 90-ті роки. Його часто плутають із братом Станіславом, який також доволі популярний завдяки ролям в серіалах.

Цю зелень треба додавати в салати: ТОП-5 корисних інгредієнтів, які мають бути в меню кожного українця

Під час приготування салатів краще за все використовувати листову зелень. Вона поживна, корисна, наповнена вітамінами та мінеральними речовинами. Ось які різновиди зелені варто додати до свого меню.

Жовтень у дзеркалі: Тіна Кароль у червоному знайшла особливе місце для осінньої фотосесії – Дан Балан ахне

Тіна Кароль влаштувала чарівну фотосесію на тлі осіннього пейзажу. Вона знайшла на вулиці дзеркало, оповите гілочками з різнокольоровим листям і не змогла пройти повз, щоб не сфотографуватись.