Софія Ротару засвітилася в Україні на могилі покійного чоловіка: як виглядає 77-річна співачка зараз

Софія Михайлівна Ротару живе без коханого чоловіка Анатолія Євдокименка 22 роки. Він пішов з життя 23 жовтня 2002 року і з тої пори співачка залишилась на самоті. Цього року вона провідала коханого.

Особиста історія Софії Михайлівни Ротару та Анатолія Євдокименка розпочалася в середині 60-х років. Майбутній чоловік вперше побачив кохання усього свого життя в 1965 році на обкладинці журналу “Україна”. Зовсім юна Софія, якій на той момент було лише 17 років – відразу полонила серце солдата-строковика із Чернівців.

Євдокименко придбав цей журнал та усім друзям показував дівчину на обкладинці. Він був гордий за те, що такі красуні мешкають на його Батьківщині. Анатолій пообіцяв собі, що обовʼязково зробить її своєю.

Заради зустрічі із привабливою дівчиною Євдокименко відшукав гуртожиток, де жила Софія Михайлівна та часто навідувався туди. Але горда красуня довгих два роки не звертала уваги на залицяння хлопця, а на побачення відправляла своїх подруг.

Але найщасливіший день в їх житті все ж настав. 22 вересня 1968 року молодята одружились і відгуляли пишне весілля в буковинському селі. Потім був медовий місяць, який вони провели в заводському гуртожитку Новосибірська, де Анатолій проходив практику після навчання.

Подружжя Ротару та Євдокименка прожили разом довгих 34 роки. В їхньому шлюбі народився син Руслан. І хоча Анатолія в українському суспільстві знали як чоловіка Софії Михайлівни – своїм успіхом співачка по багатьом критеріям зобовʼязана саме йому. Були часи, коли Софія Ротару давала рекордну кількість концертів. Її чоловік завжди був поряд та не відходив від дружини ні на крок.

Після смерті коханого чоловіка в 2002 році вирішила назавжди покинути сцену. Однак син Руслан відмовив її від цього кроку. Він нагадав зірковій мамі слова тата, який завжди казав їй: “Твоє місце – на сцені”.

Софія Ротару навідалась на могилу до покійного чоловіка
Софія Ротару навідалась на могилу до покійного чоловіка

В цьому році 23 жовтня виповнилось 22 роки з моменту відходу Анатолія Євдокименка у засвіти. В цей день Софія Михайлівна навідалась на могилу до коханого. Відповідна світлина зʼявилась в Stories Instagram артистки. Вона наодинці стоїть поряд із місцем поховання чоловіка, вдягнена в джинси, кросівки та теплу осінню куртку із довгим шарфом. На очах співачки помітні темні окуляри. Імовірно, вона вдягнула їх, щоб сховати біль та сум в очах.

Єдиний – підписала світлину співачка, супроводивши текст червоним серцем

Попри те, що надворі вже вирує осінь – в квітнику на могилі Анатолія Євдокименка помітна зелена рослинність та величезний букет польових ромашок. Вони ніби символ вічного кохання, яке не закінчується навіть після смерті.

Нові статті

Схожі статті

Місячний календар пересадки кімнатних рослин: Сприятливі та несприятливі дні для квітів у листопаді 2024

Листопад 2024 року – чудовий час, аби зайнятись пересадкою кімнатних рослин та доглядом за ними. Квітникарі радять звернути увагу на поради місячного календарю та обирати для робіт сприятливий день.

Олександр Усик поставив крапку у своїй “волосяній” історії: ви будете здивовані виглядом лисого боксера

Боксер Олександр Усик в черговий раз розпрощався із своїм волоссям. Український спортсмен кардинально змінив імідж, повністю оголивши голову. Дивіться нові фото боксера в матеріалі "Одного Факту".

Справа не в холоді: ось чому радянські жінки ніколи не знімали в приміщенні хутряні шапки – цікаве пояснення

За радянських часів багато хто з жінок носив в приміщенні шапки з натурального хутра. В головному уборі сиділи в залі театру, ресторані і на роботі. В Мережі зʼявилось цікаве пояснення традиції.

Посеред концерту: заміжня Катерина Бужинська отримала пропозицію руки та серця від незнайомця (ФОТО)

Співачка Катя Бужинська 10 років одружена із бізнесменом-іноземцем. Однак законний шлюб не став на заваді новій пропозиції. Прихильник артистки на концерті вийшов на сцену та подарував їй обручку.