Молодший тільки народився, а старший – працювати пішов: чим займається 17-річний син Олексія Нагрудного

Актор Олексій Нагрудний, відомий по ролі в серіалі "Жіночий лікар. Нове життя" показав, як зараз виглядає його старший син Олександр. Хлопець взяв приклад з батька та обрав творчу професію.

Український актор Олексій Нагрудний у свої 50 років встиг двічі стати батьком. Його дружина Світлана Горошкова народила артисту двох чудових спадкоємців-синів.
Про наймолодшого Нагрудного в цьому році в ЗМІ говорили багато. Хлопчик на імʼя Євген народився на початку 2024 року і за кілька місяців свого життя встиг… отримати свою першу професію.

Він разом із татом Олексієм прийняв участь у зйомках другого сезону серіалу “Жіночий лікар. Нове життя”. За сюжетом, в героя Нагрудного Юрія Сердюка народжується син.

Якраз в цей період і сам актор став батьком вдруге. Тому знімальна команда вирішила залучити до зйомок малюка Євгена Нагрудного. Ось так, з пелюшок – і стають артистами в зіркових родинах.

Олексій Нагрудний з дружиною та молодшим сином
Олексій Нагрудний з дружиною та молодшим сином

Та окрім Євгена в Олексія Нагрудного є й старший син Олександр, якому виповнилось 17 років. Відомо, що його також народила коханому кастинг-директорка Світлана Горошкова – у 2008 році. На той момент їх пара жила в цивільному шлюбі, тому маленький Саша був записаний на прізвище матері.

Нещодавно Олексій Нагрудний розсекретив, чим зайнятий і захоплений його старший син. Саша в свої 17 років не сидить, склавши руки. Хлопець знайшов собі роботу і, як і молодший брат – знімається в кіно. Глядачі можуть побачити Олександра Нагрудного в популярному українському серіалі “Лікарка за покликанням”, який виходить з понеділка по четвер на каналі “1+1” – о 20.00.

Ця драматична історія заснована на реальних подіях. Сюжет розповідає про події, які відбувались в перші 50 днів повномасштабного вторгнення в київській дитячій лікарні “Охматдит”. Головні ролі в багатосерійній кінострічці довірили українським акторкам Сергію Стрельнікову та Вікторії Литвиненко.

Доєднався до акторського складу і 17-річний Олександр Горошков – старший син зірки “Жіночого лікаря. Нове життя” Олексія Нагрудного. За сюжетом починаючому акторові дісталась роль 14-річного Максима – сина головних героїв. Хлопець важко переживає розлад в стосунках своїх батьків та усіма силами намагається їх помирити.

Старший син Олексія Нагрудного Олександр Горошков - на сцені театру та знімальному майданчику
Старший син Олексія Нагрудного Олександр Горошков – на сцені театру та знімальному майданчику

Слід зазначити, що цей серіал – не єдиний проект Олександра Горошкова. До зйомок в “Лікарці за покликанням” актор встиг прийняти участь в 14 інших проєктах. Це стало для нього цінним досвідом. Імовірно, в подальшому він згодиться сину Олексія Нагрудного – якщо він вирішить повʼязати життя із акторською професією, як батько.

Відомо також, що Олександр Горошков став студентом Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтв. Про це розповів його батько — Олексій Нагрудний.

Актор заявив, що син самостійно обрав професійний шлях, по якому хоче йти. Також хлопець встигає грати у театральних виставах.

Нові статті

Схожі статті

“Не хочеться”: легкоатлетка Ярослава Магучіх через рік після заручин відклала весілля та назвала причину

Олімпійська чемпіонка Ярослава Магучіх через рік після заручин повідомила, що відкладає весілля "на потім". В чому причина такого кроку – читайте в матеріалі від "Одного Факту".

Кроти на город до бабусі Федори носа не сунуть: вона саджає рослини, які відлякують гризунів (Список)

На сьогоднішній день є велика кількість порад та рекомендацій, які допомагають прогнати кротів з городу. Наприклад, можна посіяти на городі рослини, які гризунам не до вподоби.

Софія Ротару засвітилася в Україні на могилі покійного чоловіка: як виглядає 77-річна співачка зараз

Софія Михайлівна Ротару живе без коханого чоловіка Анатолія Євдокименка 22 роки. Він пішов з життя 23 жовтня 2002 року і з тої пори співачка залишилась на самоті. Цього року вона провідала коханого.

Місячний календар пересадки кімнатних рослин: Сприятливі та несприятливі дні для квітів у листопаді 2024

Листопад 2024 року – чудовий час, аби зайнятись пересадкою кімнатних рослин та доглядом за ними. Квітникарі радять звернути увагу на поради місячного календарю та обирати для робіт сприятливий день.