Вже перейменував її в телефоні: Андрій Бєдняков і Настя Коротка розлучаються після 16 років разом і 2 дітей

Андрій Бєдняков розлучається з дружиною Настею Короткою після 16 років шлюбу. Про це ведучий повідомив в своєму Instagram. На тлі розставання він вже встиг перейменувати екс-обраницю в телефоні.

37-річний ведучий “Орла та решки” і “Х-фактору” Андрій Бєдняков розповів про розлучення з дружиною Анастасією Короткою. Їх спільна подорож довжиною в 16 років завершилась, але залишила після себе багато теплих спогадів. Більше подробиць про розставання однієї з найміцніших пар українського шоу-бізнесу читайте в матеріалі від “Одного Факту”.
Відомий ведучий Андрій Бєдняков розлучається з дружиною Анастасією Короткою після 16 років шлюбу. Про це він повідомив на власній сторінці в Instagram.

Свої подружні стосунки довжиною в 16 років ведучий назвав захопливою подорожжю, яка, нажаль – скінчилася. Щемливий та великий допис про розставання Бєдняков супроводив чорно-білою світлиною, на яких зображені щасливі закохані. І замість того, щоб зʼясовувати стосунки в соцмережах – він просто подякував Анастасії, яка для нього вже стала колишньою.

Я буду завжди тобі вдячний – зазначив ведучий

Згадавши все те, що відбувалось між двома закоханими серцями за 16 років подружнього життя, Андрій Бєдняков зробив висновок – подякувати колишній дружині дійсно є, за що. Серед причин для цього, звісно ж – двоє чудових дітей, яких ведучому подарувала Коротка. Донька Ксюша та син Остап, який народився в 2022 році.

Пригадався йому і перший поцілунок, що стався на ескалаторі станції метро Майдан Незалежності. І ще багато різних дрібниць типу овочевих салатів на зйомній квартирі та запального танцю на незручних підборах в кімнаті. Саме з таких маленьких та памʼятних моментів складалось їх щасливе подружнє життя.

Бєдняков зазначив, що не хоче зараз дякувати екс-дружині за досвід. На його думку – ці не зовсім влучна та правильна фраза.

Ведучий зізнався, що в його телефоні колишня обраниця тепер записана як просто “Настя” замість “Сокровіщє моє”. Але своє ставлення до неї він не змінить ніколи. Адже він дуже хоче, щоб Настя Коротка була щасливою і памʼятала про те, що він поруч – попри все. Втім, вже у наступній фразі Бєдняков наголошує:

Хоча. Ти хр*н забудеш. Аліменти…

Пробач за все погане… Вибач, що не змогли – резюмував свій допис ведучий

Андрій Бєдняков розлучився з дружиною
Андрій Бєдняков розлучився з дружиною

Також Андрій Бєдняков звернуся до журналістів з проханням не турбувати його і по всім питанням щодо розлучення звертатись до Анастасії. Бо він сам ніколи не любив давати інтервʼю.

Нові статті

Схожі статті

Молодший тільки народився, а старший – працювати пішов: чим займається 17-річний син Олексія Нагрудного

Актор Олексій Нагрудний, відомий по ролі в серіалі "Жіночий лікар. Нове життя" показав, як зараз виглядає його старший син Олександр. Хлопець взяв приклад з батька та обрав творчу професію.

“Не хочеться”: легкоатлетка Ярослава Магучіх через рік після заручин відклала весілля та назвала причину

Олімпійська чемпіонка Ярослава Магучіх через рік після заручин повідомила, що відкладає весілля "на потім". В чому причина такого кроку – читайте в матеріалі від "Одного Факту".

Кроти на город до бабусі Федори носа не сунуть: вона саджає рослини, які відлякують гризунів (Список)

На сьогоднішній день є велика кількість порад та рекомендацій, які допомагають прогнати кротів з городу. Наприклад, можна посіяти на городі рослини, які гризунам не до вподоби.

Софія Ротару засвітилася в Україні на могилі покійного чоловіка: як виглядає 77-річна співачка зараз

Софія Михайлівна Ротару живе без коханого чоловіка Анатолія Євдокименка 22 роки. Він пішов з життя 23 жовтня 2002 року і з тої пори співачка залишилась на самоті. Цього року вона провідала коханого.