Ксенія Мішина дала пораду жінкам після 35, як виглядати привабливо, коли немає грошей: всього 4 пункти

35-річна українська акторка Ксенія Мішина поспілкувалась у соціальній мережі Instagram із прихильниками. Зірка серіалу "Кріпосна" поділилась думкою щодо того, як жінці за 35 залишатись привабливою.

Екс-холостячка та акторка українських серіалів Ксенія Мішина поспілкувалась у Stories із прихильниками своєї творчості. 35-річна знаменитість влаштувала сеанс відповідей на запитання. Їх було багато і, звісно – не обійшлося без теми краси.

Ксенія Мішина в свої 35 років виглядає бездоганно, слідкує за фігурою і модою. Тож, багатьох кіноманів та поціновувачів жіночої краси цікавить – як їй це вдається робити.

Одна з підписниць Ксенії Мішиної поставила перед нею ось таке питання:

Як в 37 виглядати привабливою. Якщо в тебе немає грошей?

Акторка надала дописувачці кілька коротких порад, які пригодяться кожній жінці у віці за 35 років. Ось вони:

  • чисте харчування;
  • регулярна фізична активність;
  • водний баланс;
  • системний сон

Ці чотири істини про правильний та здоровий спосіб життя відомі багатьом. Комплексний підхід, який поєднує в собі здорову їжу, спортивні тренування, питний режим та якісний сон — це і є запорука гарної зовнішності.

Ксенія Мішина дала 4 поради жінкам, яким вже за 35 років
Ксенія Мішина дала 4 поради жінкам, яким вже за 35 років

Раніше Ксенія Мішина ділилась й іншими секретами жіночої краси. Акторка розповідала, що кожен свій день починає зі склянки питної води. Протягом дня їй вдається випивати 1.5-2 літри води. Саме питний режим допомагає поліпшити самопочуття та покращити зовнішній вигляд.

У вільний від роботи час Мішина намагається не користуватись декоративною косметикою та щільним гримом. Завдяки цьому її шкіра відпочиває та залишається сяючою і здоровою.

Щодо стрункої фігури — то догляд за нею в Мішиної базується на двох складових:

регулярні заняття спортом та здорове, правильне харчування.

В меню акторки немає ніякого фастфуду. Вона надає перевагу сезонним продуктам, овочам, фруктам і зелені.

Нові статті

Схожі статті

Вже перейменував її в телефоні: Андрій Бєдняков і Настя Коротка розлучаються після 16 років разом і 2 дітей

Андрій Бєдняков розлучається з дружиною Настею Короткою після 16 років шлюбу. Про це ведучий повідомив в своєму Instagram. На тлі розставання він вже встиг перейменувати екс-обраницю в телефоні.

Молодший тільки народився, а старший – працювати пішов: чим займається 17-річний син Олексія Нагрудного

Актор Олексій Нагрудний, відомий по ролі в серіалі "Жіночий лікар. Нове життя" показав, як зараз виглядає його старший син Олександр. Хлопець взяв приклад з батька та обрав творчу професію.

“Не хочеться”: легкоатлетка Ярослава Магучіх через рік після заручин відклала весілля та назвала причину

Олімпійська чемпіонка Ярослава Магучіх через рік після заручин повідомила, що відкладає весілля "на потім". В чому причина такого кроку – читайте в матеріалі від "Одного Факту".

Кроти на город до бабусі Федори носа не сунуть: вона саджає рослини, які відлякують гризунів (Список)

На сьогоднішній день є велика кількість порад та рекомендацій, які допомагають прогнати кротів з городу. Наприклад, можна посіяти на городі рослини, які гризунам не до вподоби.