“Іванові друзі”: Юрій Горбунов показав 7-річного сина від Катерини Осадчої з кремезними бороданями

Юрій Горбунов поїхав з дому у відрядження не один. Він прихопив із собою старшого сина Іванка та показав, яких кремезних друзів вдалося відшукати хлопчику під час цієї подорожі.

Зірковий ведучий Юрій Горбунов останнім часом все частіше радує прихильників та фанатів родинним контентом. Декілька днів тому він показував, як проводить час в компанії дружини Каті Осадчої та двох своїх синів – Івана і Данила. Усі представники зіркової родини розмістились поряд та позували для фотосесії на камеру.

Пройшло трохи часу і Юрій Горбунов залишився вдвох із старшим сином Іванком. Вони покинули маму Катю вдома, а самі – відправились у відрядження. Точніше, відрядження трапилось в голови родини, а Іванко Горбунов поїхав із татом за компанію.

Подорож не обійшлася без зустрічі із друзями. Зірковий батько показав сина в компанії з двома кремезними велетнями, які носять густі бороди на обличчі. Ними виявились співак Dzidzio (він же – Михайло Хома) та ще один український виконавець – Олександр Пономарьов.

7-річний Іванко Горбунов позував для фотосесії поряд з відомими артистами та в обнімку з дядьком Михайлом Хомою. Судячи із зробленого кадру – це був вечір. На вулиці помітні промені від ліхтарів, які висвітлювали в темряві не тільки силуети учасників фотозйомки, а ще й автомобіль, який стояв позаду них.

Юрій Горбунов показав бородатих друзів свого старшого сина Івана
Юрій Горбунов показав бородатих друзів свого старшого сина Івана

Хлопці були вдягнені по-осінньому – в теплі куртки, штани та кросівки.

Іванові друзі – підписав світлину Юрій Горбунов

Сам він в кадр не потрапив, імовірно, взявши на себе роль фотографа.

Слід зазначити, що Юрій Горбунов вже не в перший раз бере старшого сина Івана із собою на роботу. Між знаменитим татусем та його спадкоємцем присутні теплі та довірливі стосунки. Вдома вони влаштовують цікаві ігри (наприклад, в шахи), а у подорожах — знаходять цікавих співрозмовників та однодумців.

Нові статті

Схожі статті

Ксенія Мішина дала пораду жінкам після 35, як виглядати привабливо, коли немає грошей: всього 4 пункти

35-річна українська акторка Ксенія Мішина поспілкувалась у соціальній мережі Instagram із прихильниками. Зірка серіалу "Кріпосна" поділилась думкою щодо того, як жінці за 35 залишатись привабливою.

Вже перейменував її в телефоні: Андрій Бєдняков і Настя Коротка розлучаються після 16 років разом і 2 дітей

Андрій Бєдняков розлучається з дружиною Настею Короткою після 16 років шлюбу. Про це ведучий повідомив в своєму Instagram. На тлі розставання він вже встиг перейменувати екс-обраницю в телефоні.

Молодший тільки народився, а старший – працювати пішов: чим займається 17-річний син Олексія Нагрудного

Актор Олексій Нагрудний, відомий по ролі в серіалі "Жіночий лікар. Нове життя" показав, як зараз виглядає його старший син Олександр. Хлопець взяв приклад з батька та обрав творчу професію.

“Не хочеться”: легкоатлетка Ярослава Магучіх через рік після заручин відклала весілля та назвала причину

Олімпійська чемпіонка Ярослава Магучіх через рік після заручин повідомила, що відкладає весілля "на потім". В чому причина такого кроку – читайте в матеріалі від "Одного Факту".