Остапчук розповів 2 новини з життя вагітної дружини, якій 24, за 1,5 місяці до пологів: “Прописали окуляри”

39-річний ведучий Володимир Остапчук поділився двома новинами з життя вагітної дружини. Зараз 24-річна Катерина Полтавська знаходиться на останніх тижнях і через 1,5 місяці народить первістка.

Телеведучий Володимир Остапчук невдовзі стане батьком втретє. Через 1,5 місяці його молода 24-річна дружина Катя Полтавська народить хлопчика.

Зіркові батьки вже давно познайомились зі своїм малюком завдяки регулярним дослідженням УЗД. Катя Полтавська розповіла, що синок часто поводить себе активно, неодноразово нагадуючи майбутній мамі про своє існування.

І Катя, і Володимир Остапчук постійно діляться із користувачами соціальних мереж новинами з їх життя, яке зараз зосереджено на першій зустрічі із новонародженим сином. Добірка з двох найважливіших новин останніх днів зʼявилась в Stories Instagram Вови Остапчука.

Володимир Остапчук розповів, що його дружині прописали окуляри для зору
Володимир Остапчук розповів, що його дружині прописали окуляри для зору

Шоумен повідомив, що до пологів його дружини Каті залишилось 1,5 місяці. Час плине швидко і тому майбутні батьки вирішили заздалегідь познайомитись із лікарем, який буде приймати в жінки пологи. Це — новина № 2.

Щодо першої новини, то вона стосувалась стану здоровʼя Каті Полтавської. Вагітність для кожної жінки дається взнаки по-різному. Хтось страждає від набряків або печії. В Катерини на останніх тижнях виношування сина Тимофія намітились проблеми із зором. Тому лікарі після огляду порадили їй… носити окуляри.

На відео, яке показав ведучий на своїй сторінці — його дружина постала якраз в новому аксесуарі на обличчі. Окуляри для зору були виготовлені в чорній оправі і мали квадратну форму. Полтавська позувала в окулярах в коридорі жіночої клініки, а позаду неї помітні стіни світлого кольору, на яких розвішані картинки з немовлятами.

Володимир Остапчук показав Катю Полтавську в окулярах для зору, які їй прописали лікарі
Володимир Остапчук показав Катю Полтавську в окулярах для зору, які їй прописали лікарі

І хоча останні тижні вагітності даються Катерині Полтавській непросто – вона зустрічає усі складнощі з посмішкою на обличчі. Та й як може бути інакше, якщо поряд – завжди міцне плече Володимира Остапчука. Він підтримує кохану та знаходить у щільному робочому графіку час для того, аби відвідати разом з нею планові обстеження.

Нові статті

Схожі статті

“З тобою навіки, як океан і ріки”: Джамала показала молодшого сина Аліма, якому виповнилось 5 місяців

Співачка Джамала показала наймолодшого з трьох своїх синів. Малюку Аліму виповнилося 5 місяців і знаменита мама створила для нього солоденький сюрприз.

“Іванові друзі”: Юрій Горбунов показав 7-річного сина від Катерини Осадчої з кремезними бороданями

Юрій Горбунов поїхав з дому у відрядження не один. Він прихопив із собою старшого сина Іванка та показав, яких кремезних друзів вдалося відшукати хлопчику під час цієї подорожі.

Ксенія Мішина дала пораду жінкам після 35, як виглядати привабливо, коли немає грошей: всього 4 пункти

35-річна українська акторка Ксенія Мішина поспілкувалась у соціальній мережі Instagram із прихильниками. Зірка серіалу "Кріпосна" поділилась думкою щодо того, як жінці за 35 залишатись привабливою.

Вже перейменував її в телефоні: Андрій Бєдняков і Настя Коротка розлучаються після 16 років разом і 2 дітей

Андрій Бєдняков розлучається з дружиною Настею Короткою після 16 років шлюбу. Про це ведучий повідомив в своєму Instagram. На тлі розставання він вже встиг перейменувати екс-обраницю в телефоні.