Катерина Осадча зізналася, що вперше за 7 років залишилася одна вдома в тиші: “Я просто сама”

Багатодітна мама Катерина Осадча у соцмережах поділилась неочікуваним розумінням. Вперше за довгий час вона залишилася вдома наодинці сама із собою і розповіла, які емоції відчуває.

Колишня світська левиця а нині – щаслива дружина та мама двох пречудових синочків Катерина Осадча у Stories поділилась останніми новинами зі свого насиченого життя. Подія, яка сталась із відомою ведучою вперше за останні 7 років – змусила її замислитись над сенсом буття та просто побути в тиші.

Справа вся в тому, що Катя Осадча у свій вихідний день залишилася вдома одна.

Сьогодні зрозуміла, як давно я не була просто в тиші – поділилась жінка своїми емоціями з цього приводу

Осадча зауважила, що залишитись вдома наодинці із собою їй вдається не так вже й часто.

Останній раз, за власними спогадами ведучої – стався десь 7 років тому. День, який ведуча повністю присвятила самій собі та власним бажанням – таки настав. Її молодший синок, 3-річний Данило – з самого ранку відправився у дитячий садочок. Старший, 7-річний Іван разом із татом Юрієм Горбуновим поїхав на гастролі.

Катя Осадча розповіла, як залишилась вдома сама
Катя Осадча розповіла, як залишилась вдома сама

Врешті решт Катерина Осадча залишилась просто сама. Щоправда на короткий час – але все ж таки, у зіркової ведучої зʼявився час для себе, коханої.

Осадча не розповіла, чим саме займалась під час коротенького відпочинку на самоті.

Можливо, зірка українських екранів просто відсипалась після трудових буднів, читала книжку або дивилась улюблений фільм. Як би там не було, але присвячений самій собі час дарма не пройшов.

Раніше “Один Факт” писав, як син Осадчої та Горбунова Іван поїхав на гастролі з татом та знайшов там собі друзів-бородачів. Ними виявились співаки Олександр Пономарьов та Михайло Хома.

Юрій Горбунов показав бородатих друзів свого старшого сина Івана
Юрій Горбунов показав бородатих друзів свого старшого сина Івана

Вони разом із Горбуновим зараз гастролюють українськими містами із концертною програмою “Україна переможе”.

В її межах проводиться благодійний аукціон на користь ВПО та головного управління розвідки Міністерства оборони України.

 

Нові статті

Схожі статті

Синоптики пообіцяли українцям аномально теплий листопад: температура повітря сягатиме +22 градуси

В останні дні жовтня і на початку листопада 2024 року синоптики обіцяють українцям надзвичайно теплу погоду. Повітря в деяких регіонах прогріється до + 26 градусів. Розповідаємо, кому пощастить.

Остапчук розповів 2 новини з життя вагітної дружини, якій 24, за 1,5 місяці до пологів: “Прописали окуляри”

39-річний ведучий Володимир Остапчук поділився двома новинами з життя вагітної дружини. Зараз 24-річна Катерина Полтавська знаходиться на останніх тижнях і через 1,5 місяці народить первістка.

“З тобою навіки, як океан і ріки”: Джамала показала молодшого сина Аліма, якому виповнилось 5 місяців

Співачка Джамала показала наймолодшого з трьох своїх синів. Малюку Аліму виповнилося 5 місяців і знаменита мама створила для нього солоденький сюрприз.

“Іванові друзі”: Юрій Горбунов показав 7-річного сина від Катерини Осадчої з кремезними бороданями

Юрій Горбунов поїхав з дому у відрядження не один. Він прихопив із собою старшого сина Іванка та показав, яких кремезних друзів вдалося відшукати хлопчику під час цієї подорожі.