“Розтаяла, немов Снігуронька”: 32-річна Заріцька приголомшила результатами схуднення – 30 кг як не бувало!

Солістка українського гурту "KAZKA" Олександра Заріцька показала результат феноменального схуднення. На нових світлинах з відпочинку помітно, що співачка поменшала принаймні на кілька розмірів.

Українська співачка та солістка гурту “KAZKA” Олександра Заріцька вразила прихильників своїм новим образом. 32-річна естрадна виконавиця схудла принаймні на кілька розмірів та перестала бути схожою на колишню себе.

Саша Заріцька ще в 2021 році взялась за побудову стрункого тіла, хоча до цього була дівчиною пишних форм. В 2021 році після участі в талант-шоу “Танці з зірками” солістка “KAZKA” приголомшила своїм феноменальним схудненням. На той момент їй вдалось загалом скинути 30 кг. Перші 20 кг з них “пішли” від виконавиці під час участі в танцювальному проєкті. Ще 10 кг Заріцька скинула згодом – вже коли покинула шоу.

Олександра Заріцька показала себе після схуднення
Олександра Заріцька показала себе після схуднення

До речі, Олександра ніколи не розголошувала своєї первісної ваги, з якої розпочинала худнути. На її думку – це просто цифри, які для суспільства зовсім не важливі. Також залишилася під завісою таємниці і вага дівчини після серйозного схуднення.

Після початку повномасштабного вторгнення в лютому 2022 року Олександра Заріцька знов набрала зайвого. Імовірно, далися взнаки постійні стреси через складну ситуацію в Україні.

В 2023 році Олександра давала декілька інтервʼю журналістам, в яких зізнавалась в тому, що ніколи не акцентувала увагу на власній вазі. І, тим паче – через неї не переймалась.

Вона почувала себе красунею навіть у той момент, коли важила 100 кг чи більше.

Олександра Заріцька показала себе після схуднення
Олександра Заріцька показала себе після схуднення

З моменту тої відвертої розмови пройшов майже рік. Зараз в житті солістки гурту “KAZKA” багато чого помінялось на краще. Зокрема, Заріцька у свої 32 роки зібралась виходити заміж. Її обранцем став музикант та дизайнер HAWX Павло Тараненко.

Закохані встигли побратися та вже обрали дату майбутнього весілля. Однак згодом усі урочисті заходи довелось відкласти на невизначений термін. На думку і Заріцької, і її хлопця-музиканта – зараз проводити пишні свята недоречно, бо в країні йде війна.

На сьогоднішній день Саша Заріцька продовжує займатись творчістю та проводить благодійні концерти. Співачка гастролює не тільки в Україні, але й в інших країнах світу. Кілька днів тому вона вирішила влаштувати собі невеличкий відпочинок і відправилась заради цього на захід країни.

Олександра Заріцька показала себе після схуднення
Олександра Заріцька показала себе після схуднення
Еко-будинок, в якому живе Олександра Заріцька на відпочинку
Еко-будинок, в якому живе Олександра Заріцька на відпочинку

Звідти Заріцька опубліковала декілька світлин в Instagram, на яких помітно, що співачка дуже сильно схудла. Позбавлення від зайвих кілограмів добре позначилось і на її фігурі, і на обличчі. Виконавицю зараз просто не впізнати – настільки вона погарнішала. Такою стрункою Сашу Заріцьку фанати ще точно не бачили.

Нові статті

Схожі статті

Україна переходить за зимовий час: в неділю 27 жовтня стрілки годинників рушать назад – восстаннє чи ні?

В ніч на неділю, 27 жовтня – Україна перейде на зимовий час. Стрілки годинників рушать на одну годину назад. Цей перехід мав би стати останнім, але законопроєкт щодо цього не підписаний президентом.

Катерина Осадча зізналася, що вперше за 7 років залишилася одна вдома в тиші: “Я просто сама”

Багатодітна мама Катерина Осадча у соцмережах поділилась неочікуваним розумінням. Вперше за довгий час вона залишилася вдома наодинці сама із собою і розповіла, які емоції відчуває.

Синоптики пообіцяли українцям аномально теплий листопад: температура повітря сягатиме +22 градуси

В останні дні жовтня і на початку листопада 2024 року синоптики обіцяють українцям надзвичайно теплу погоду. Повітря в деяких регіонах прогріється до + 26 градусів. Розповідаємо, кому пощастить.

Остапчук розповів 2 новини з життя вагітної дружини, якій 24, за 1,5 місяці до пологів: “Прописали окуляри”

39-річний ведучий Володимир Остапчук поділився двома новинами з життя вагітної дружини. Зараз 24-річна Катерина Полтавська знаходиться на останніх тижнях і через 1,5 місяці народить первістка.