Найпрестижніший ВИШ світу виявився не “по зубах”: Оля Полякова розсекретила таємницю старшої доньки

Українська естрадна співачка Оля Полякова вперше розповіла таємницю, про яку декілька місяців мовчала. Виявляється, що її старша донька Маруся була відрахована з престижного ВИШу в Америці.

Українська співачка Оля Полякова вперше розсекретила таємницю своєї старшої доньки Марії. Виявилось, що кілька місяців тому трапилась несподіванка, яка ледве не коштувала дівчині занадто дорого.

Справа в тому, що Машу Полякову відрахували з престижного музичного ВИШу Берклі, який розташований в США. Виконавиця розповіла, що це сталось по вині Марусі. Адже вона не вчасно приїхала до університету з України. Ба більше – їй анулювали студентську візу і задля того, щоб вʼїхати в країну – довелося робити візу туриста.

Оля Полякова розповіла, як її доньку відрахували з університету в Америці
Оля Полякова розповіла, як її доньку відрахували з університету в Америці

Оля Полякова відверто поговорила про проблему своєї старшої спадкоємиці на проєкті “20:23” з ведучим Женею Яновичем. За словами артистки – донька вступила до цього престижного ВИШу ще 1.5 роки тому. І збиралася їхати навчатись. Але все відкладала поїздку. Спочатку – через операцію, потім – через чергу з інших справ, які доводилось вирішувати в Україні.

Оля Полякова зазначила, що з моменту вступу Марусі до американського ВИШу пройшов рік. Новоспечена студентка чомусь вирішила, що в неї вдома є справи важливіші, аніж навчання на кордоном. Вона занадто довго робила візу, потім настала черга для зубів і ще чогось.

Врешті решт, коли Маша Полякова таки доїхала до Бостону – її туди просто не пустили. Звісно, вона відразу попросила допомоги в мами. Зіркова співачка, за її власними словами – підняла на вуха усіх знайомих та подруг, що мешкали в Бостоні. Та й вони не могли нічим їй допомогти.

Оля Полякова розповіла, чому її доньку відрахували з американського ВИШу
Оля Полякова розповіла, чому її доньку відрахували з американського ВИШу

Згодом зʼясувалось, що причина недопуску Марії Полякової в США у тому, що їй через відрахування з ВИШу скасували студентську візу.

Коли студентці Поляковій вдалось потрапити до свого університету – їй розповіли про відрахування. Бо вона не приїхала на навчання вчасно.

Зіркова мама Оля зізналася, що ця новина викликала в неї доволі бурхливі емоції. Тим паче, що Маша раніше особисто писала у свій ВИШ листа та попереджала, що приїде пізніше. Однак, як зʼясувалося – це попередження абсолютно нічого не значить. Бо якщо студент не приїздить у визначений термін – його відраховують автоматично.

Старшу доньку Олі Полякової відрахували з престижного ВИШу.
Старшу доньку Олі Полякової відрахували з престижного ВИШу.

А вона ж думала, що вона приїде, поплаче, комусь дасть на лапу – іронічно зауважила старша Полякова

Співачка також повідомила, що її доньці таки вдалось відновити свій статус студентки в американському університеті. Через 2 місяці вона, нарешті, поїде на навчання.

Нові статті

Схожі статті

Неочікуване поєднання смаків: копійчаний рецепт паштету на бутерброди, який прикрасить святковий стіл

Паштет, приготований за цим рецептом, стане чудовою закускою до святкового столу. Він має всі шанси сподобатись навіть гурманам. "Один Факт" розповідає рецепт смачної намазки на бутерброди.

Символ жаби на етикетках з бананами та інших продуктів: що значить цікава емблема і навіщо її клеять?

Ця наклейка зустрічається доволі часто – особливо на бананах та упаковках із кавою. Розповідаємо, що значить цей символ, навіщо клеять емблему на продукти і чи безпечні вони взагалі.

“Розтаяла, немов Снігуронька”: 32-річна Заріцька приголомшила результатами схуднення – 30 кг як не бувало!

Солістка українського гурту "KAZKA" Олександра Заріцька показала результат феноменального схуднення. На нових світлинах з відпочинку помітно, що співачка поменшала принаймні на кілька розмірів.

Україна переходить на зимовий час: в неділю 27 жовтня стрілки годинників рушать назад – восстаннє чи ні?

В ніч на неділю, 27 жовтня – Україна перейде на зимовий час. Стрілки годинників рушать на одну годину назад. Цей перехід мав би стати останнім, але законопроєкт щодо цього не підписаний президентом.