“Бачились 8 жовтня”: 43-річна Тоня Матвієнко розповіла про відносини зі старшими братами Андрієм та Януарієм

Співачка Тоня Матвієнко розповіла про те, чи підтримує відносини зі своїми старшими братами. Андрій та Януарій – абсолютно різні, та все одно залишаються для неї рідними людьми.

Ніна Митрофанівна Матвієнко залишила після себе не тільки велику творчу спадщину, але й чудових дітей, яких в неї було троє. В шлюбі із митцем Петром Гончаром національна легенда України народила спочатку старшого сина Івана. Через рік, в 1974 році зʼявився на світ середній син Ніни Митрофанівни – Андрій. Наймолодшою з дітей стала донька Антоніна.

Зараз усі діти Ніни Матвієнко – вже дорослі люди, зі своїми захопленнями, світоглядом та роботою. По маминих слідах пішла лише молодша, Антоніна Матвієнко (Гончар). Зараз вона, так само як і квітка-душа української естради – дає концерти, співає пісні українською мовою та активно займається творчістю.

Тоня Матвієнко розповіла, чи підтримує стосунки зі старшими братами
Тоня Матвієнко розповіла, чи підтримує стосунки зі старшими братами

Зовсім по-іншому склалась доля синів Ніни Митрофанівни. Відомо, що найстарший з хлопців – Іван Петрович Гончар обрав для себе служіння Богу. Він працює ієродияконом церкви Іоанна Богослова в місті Ніжин. За церковними канонами та після того, як пішов в ченці — він взяв собі імʼя Януарій.

Його молодший брат Андрій Петрович Гончар – став, як і батько, художником та іконописцем.

На початку жовтня, а саме – 8 числа відбулись роковини із дня смерті Ніни Митрофанівни. Вперше її діти зібрались разом з сумного приводу. Тоня Матвієнко розповіла, що із братами вона добре спілкується та підтримує звʼязок.

Андрій, за словами сестри – досі працює в українській Національній Гвардії. Приїжджав додому на річницу смерті мами і вони вперше за довгий час побачились.

Тоня Матвієнко з братами Іваном та Андрієм
Тоня Матвієнко з братами Іваном та Андрієм

Старший брат Януарій так само проводить богослужіння в Ніжині, а ще – благословляє на небеса українських воїнів, які склали голови на фронті.

Тож, родинні звʼязки між дітьми ніни Митрофанівни не втрачено. Брати і сестра продовжують нести суспільству те світло, яке випромінювала щодня їхня знаменита мама.

Нові статті

Схожі статті

Найпрестижніший ВИШ світу виявився не “по зубах”: Оля Полякова розсекретила таємницю старшої доньки

Українська естрадна співачка Оля Полякова вперше розповіла таємницю, про яку декілька місяців мовчала. Виявляється, що її старша донька Маруся була відрахована з престижного ВИШу в Америці.

Неочікуване поєднання смаків: копійчаний рецепт паштету на бутерброди, який прикрасить святковий стіл

Паштет, приготований за цим рецептом, стане чудовою закускою до святкового столу. Він має всі шанси сподобатись навіть гурманам. "Один Факт" розповідає рецепт смачної намазки на бутерброди.

Символ жаби на етикетках з бананами та інших продуктів: що значить цікава емблема і навіщо її клеять?

Ця наклейка зустрічається доволі часто – особливо на бананах та упаковках із кавою. Розповідаємо, що значить цей символ, навіщо клеять емблему на продукти і чи безпечні вони взагалі.

“Розтаяла, немов Снігуронька”: 32-річна Заріцька приголомшила результатами схуднення – 30 кг як не бувало!

Солістка українського гурту "KAZKA" Олександра Заріцька показала результат феноменального схуднення. На нових світлинах з відпочинку помітно, що співачка поменшала принаймні на кілька розмірів.