51-річний Олег Винник знайшов альтернативу українській мові: вона не має кордонів і лунає звідусіль

Співак Олег Винник продовжує нагадувати про себе в соціальних мережах. Його активне спілкування повʼязане із поверненням на сцену та запланованими гастролями по країнах Європи.

Кумир українських вовчиць Олег Винник продовжує активне спілкування із своїми фанатами та критиками в соціальних мережах. Співак вирішив повернутись на сцену так, щоб це запамʼяталось надовго. Останні декілька місяців чого він тільки не робив, аби привернути увагу до своєї творчої персони.

Влітку Олег Анатолійович передавав українцям ковток свіженького повітря зі свого балкону в Німеччині. Далі записав відеозвернення та розповів про те, що напередодні Дня Незалежності України представить українським фанатам свою нову пісню “Мої люди”, над якою корпів майже 3 роки.

Презентація пісенної композиції відбулась і співак зробив ще один великий крок до зустрічі зі своїми фанатами. Олег Винник анонсував проведення великого і першого за довгий час гастрольного туру країнами Європи. Зробив він це в соцмережі TikTok і там же встановив своєрідний рекорд, відповідаючи майже на кожний коментар своїх прихильників.

Олег Винник назвав чудову альтернативу українській мові
Олег Винник назвав чудову альтернативу українській мові

Попри велику кількість хейту, яка продовжує литись на артиста – Винник продовжує просувати власну творчість та спілкуватись із найбільш палкими “вовчицями”, які співають йому дифірамби в коментарях.

Нещодавно артист знов відповідав на коментарі шанувальників та вирішив поговорити про… альтернативу українській мові. Ця віртуальна розмова розпочалась із великого коментаря, який написала одна з прихильниць Олега Анатолійовича.

Твій голос – справжній діамант. Ми всі пишаємось тобою. Ми дуже щасливі, що ти повернешся, щоб заспівати знову і зачарувати нас своїм неймовірним голосом — написала англійською мовою прихильниця артиста з Єгипту

Олег Винник поспілкувався з фанаткою на англійській мові
Олег Винник поспілкувався з фанаткою на англійській мові

У відповідь на її коментар Винник не забарився та відповів наступне:

Дякую за вашу любов! Музика – це єдина мова, яка не має кордонів

До речі, відповідь своїй прихильниці Винник також надав на англійській мові, демонструючи тим самим повагу до співрозмовниці.

Нові статті

Схожі статті

“Бачились 8 жовтня”: 43-річна Тоня Матвієнко розповіла про відносини зі старшими братами Андрієм та Януарієм

Співачка Тоня Матвієнко розповіла про те, чи підтримує відносини зі своїми старшими братами. Андрій та Януарій – абсолютно різні, та все одно залишаються для неї рідними людьми.

Найпрестижніший ВИШ світу виявився не “по зубах”: Оля Полякова розсекретила таємницю старшої доньки

Українська естрадна співачка Оля Полякова вперше розповіла таємницю, про яку декілька місяців мовчала. Виявляється, що її старша донька Маруся була відрахована з престижного ВИШу в Америці.

Неочікуване поєднання смаків: копійчаний рецепт паштету на бутерброди, який прикрасить святковий стіл

Паштет, приготований за цим рецептом, стане чудовою закускою до святкового столу. Він має всі шанси сподобатись навіть гурманам. "Один Факт" розповідає рецепт смачної намазки на бутерброди.

Символ жаби на етикетках з бананами та інших продуктів: що значить цікава емблема і навіщо її клеять?

Ця наклейка зустрічається доволі часто – особливо на бананах та упаковках із кавою. Розповідаємо, що значить цей символ, навіщо клеять емблему на продукти і чи безпечні вони взагалі.