На користь України: Таїсію Повалій “розкулачили” – що саме забрали і чому її син незадоволений

Співачка-втікачка Таїсія Повалій залишилась без прав на пісні та елітного автомобілю BMW. Майно артистки конфіскували на користь України. Більше подробиць читайте в матеріалі від "Одного Факту".

Співачка Таїсія Повалій, яка є палкою прихильницею президента росії та “руського миру” – залишилась без своїх активів. Її майно в Україні було конфісковане рішенням Вищого антикорупційного суду (ВАКС) ще 22 жовтня.

В повідомленні суду йшлося про те, що проти колишньої народної артистки застосували санкцію, передбачену  пунктом 1-1 ч. 1 статті 4 українського Закону “Про санкції”.

В Таїсії Повалій конфіскували майно на користь України
В Таїсії Повалій конфіскували майно на користь України

Відомо, що усі конфісковані речі та права на деякі пісенні твори стягнуто на користь держави. Тобто майно співачки переходить у власність України. Серед речей, які було конфісковано в Повалій, опинились:

  • елітний автомобіль марки BMW;
  • авторські права та музику та тексти 9-ти пісень;
  • 7 земельних ділянок, розташованих на території Київської області;
  • травматичний пістолет;
  • домоволодіння та житловий будинок

Зазначимо, що в артистки конфіскували авторські права на 9 пісенних творів, серед яких були й такі популярні композиції: “Назавжди”, “Обниму тебя”, “Доброе утро” та інші.

До речі, в повідомленні Вищого антикорупційного суду не зазначено імені та прізвища виконавиці, до якої застосовано санкції. Однак українські ЗМІ стверджують, що мова йдеться саме про Таїсію Повалій. Цей факт згодом підтвердив і 41-річний син артистки, Денис Повалій. Він негативно висловився щодо застосування санкцій та конфіскації особистого майна матері.

У нас є 5 днів, щоб подати апеляцію. Невже за позицію людину можуть позбавити всього? — поставив він риторичне питання в своєму Instagram

На думку сина артистки-втікачки, українські можновладці не там шукають корупціонерів. Чоловік відверто не розуміє, як можна одночасно боротись із радянською символікою та діяти “совковими” методами.

Дени Повалій висловився щодо конфіскації майна матері
Дени Повалій висловився щодо конфіскації майна матері

Проти чого тоді воюємо – задав ще одне актуальне питання Денис Повалій. – У мене тільки питання і жодної відповіді…

Син Таїсії Повалій не згоден із рішенням суду щодо конфіскації в неї майна
Син Таїсії Повалій не згоден із рішенням суду щодо конфіскації в неї майна

Отже, Денис Повалій у питанні конфіскації майна став на бік зіркової матері. І він зовсім не вважає зрадницьку позицію Таїсії критерієм для застосування санкцій. До того ж, на його власну думку, росіяни прийшли на українські землі не на рівному місці”.

Нові статті

Схожі статті

Про що говорять свині: вчені з 6 країн Європи використали штучний інтелект, щоб розшифрувати хрюкання

Європейські вчені навчили штучний інтелект тлумачити хрюкання свиней та поросят. Про що говорять між собою парнокопитні пʼятачки — читайте в матеріалі від "Одного Факту".

51-річний Олег Винник знайшов альтернативу українській мові: вона не має кордонів і лунає звідусіль

Співак Олег Винник продовжує нагадувати про себе в соціальних мережах. Його активне спілкування повʼязане із поверненням на сцену та запланованими гастролями по країнах Європи.

“Бачились 8 жовтня”: 43-річна Тоня Матвієнко розповіла про відносини зі старшими братами Андрієм та Януарієм

Співачка Тоня Матвієнко розповіла про те, чи підтримує відносини зі своїми старшими братами. Андрій та Януарій – абсолютно різні, та все одно залишаються для неї рідними людьми.

Найпрестижніший ВИШ світу виявився не “по зубах”: Оля Полякова розсекретила таємницю старшої доньки

Українська естрадна співачка Оля Полякова вперше розповіла таємницю, про яку декілька місяців мовчала. Виявляється, що її старша донька Маруся була відрахована з престижного ВИШу в Америці.