“Але ж і гарний був”: 67-річний Павло Зібров показав, яким був в молоді роки – компліменти не забарились

Павло Зібров показав себе в далекому минулому. Співак оприлюднив у соціальних мережах відео, на якому присутній він сам. Набагато молодший, але вже з пишними вусами, які давно стали брендом.

Відомий співак та носій пишних вус Павло Миколайович Зібров здивував змінами у зовнішності. День тому він опублікував у соціальних мережах відео, в якому постає у більш молодому віці. На його скронях вже помітне сиве волосся, але все одно артист набагато молодший, ніж зараз.

У відео Павло Миколайович в класичному чорному костюмі виконує на камеру українську пісню “Білий цвіт на калині”. В коментарях до відео у співака поцікавились, в якому саме році записаний цей відеоролик. Зібров зазначив, що це – 1991 рік. На той момент артисту було лише 34 роки. Вже тоді він володів своєю головною сценічною візитівкою – пишними вусами.

Відкрийте для себе скарби української пісенної традиції – закликав шанувальників своєї творчості Павло Миколайович Зібров. – Приєднуйся до популярізації пісенної спадщини України

В коментарях до цього відео прихильники Павла Зіброва залишили багато коментарів, в яких похвалили співака за чудовий зовнішній вигляд. Знайшлись і такі користувачі, які зазначили, що зараз співак виглядає не так гарно, як багато років тому.

Але ж і гарний був! Не такий, як зараз – фарбований і патлатий – поділилась емоціями з приводу побаченого Олена Нечипорук

А зараз – фарбований лис! – зазначила користувачка соцмереж на імʼя Людмила

Гарний! І зачіска йому личить – написала дописувачка Наталія

До речі, у відео Павло Зібров постає із короткою стрижкою. На відміну від тих часів зараз він носить довге волосся і дійсно підфарбовує і їх, і вуса – щоб виглядали темнішими.

Павло Зібров показав себе в молодому віці
Павло Зібров показав себе в молодому віці

Ще одна дописувачка Ніна Петренко вважає, що сивина артисту дуже личить. Але він чомусь зробив із себе “хто зна що”.

Схожої думки дотримується й Олена Сичова. Вона зазначила, що молодий Павло Зібров був справжнім красенем, від якого неможливо було відвести погляд. Дописувачка вважає, що артист дарма вдався до пластичних операцій, уколів краси та фарбування вус із волоссям.

Нові статті

Схожі статті

“9 років проводити”: акторка Римма Зюбіна не захотіла зніматись в українському фільмі та назвала причину

Українська акторка Римма Зюбіна розповіла, чому їй довелось відмовитись від участі в українському фільмі. Причина ховалася зовсім не в сценарії. "Один Факт" розповість подробиці в матеріалі.

На користь України: Таїсію Повалій “розкулачили” – що саме забрали і чому її син незадоволений

Співачка-втікачка Таїсія Повалій залишилась без прав на пісні та елітного автомобілю BMW. Майно артистки конфіскували на користь України. Більше подробиць читайте в матеріалі від "Одного Факту".

Про що говорять свині: вчені з 6 країн Європи використали штучний інтелект, щоб розшифрувати хрюкання

Європейські вчені навчили штучний інтелект тлумачити хрюкання свиней та поросят. Про що говорять між собою парнокопитні пʼятачки — читайте в матеріалі від "Одного Факту".

51-річний Олег Винник знайшов альтернативу українській мові: вона не має кордонів і лунає звідусіль

Співак Олег Винник продовжує нагадувати про себе в соціальних мережах. Його активне спілкування повʼязане із поверненням на сцену та запланованими гастролями по країнах Європи.