Поділили на трьох: Тімур Мірошниченко розсекретив суму, яку йому заплатили за проведення “Євробачення-2017”

Телеведучий Тімур Мірошниченко пригадав 2017 рік, коли йому довірили проводити "Євробачення". Він розповів, скільки йому заплатили грошей за роботу.

В 2017 році Тімур Мірошниченко працював ведучим на міжнародному пісенному конкурсі “Євробачення”. Він виходив на сцену разом з Олександром Скічко та Вовою Остапчуком.

Нещодавно він пригадав цей досвід та розсекретив точну суму, яку йому заплатили організатори. Який саме прибуток отримав Тімур Мірошниченко – читайте в матеріалі від “Одного Факту”.

В 2017 році відомий український ведучий Тімур Мірошниченко проводив міжнародний пісенний конкурс “Євробачення”. Разом із ним на сцені виступали також Володимир Остапчук та Олександр Скічко. Пригадуючи той безцінний досвід, Мірошниченко розповів про рівень гонорарів та конкуренцію із співведучими.

В розмові із інтервʼюером Славою Дьоміним Тімур погодився із тим, що його колеги на той момент виглядали більш яскраво та вишукано. Адже в перерві між оголошенням учасників конкурсу хлопці примудрялись розважати аудиторію попурі під акомпанемент сопілки та акордеону.

За словами Мірошніченка – саме так працює шоу. Водночас, його самого це не дуже засмучувало. Бо, по-перше – він гравець командний, по-друге – організатори все одно заплатили їм усім порівну. За проведення “Євробачення-2017” всі троє ведучих отримали однаковий гонорар. Їм виплатили по 7 тисяч доларів.

Тімур Мірошніченко, Володимир Остапчук і Олександр Скічко на  Євробаченні 2017
Тімур Мірошніченко, Володимир Остапчук і Олександр Скічко на Євробаченні 2017

Тімур Мірошниченко зізнався, що Євробачення 2017 року для нього стало не просто сторінкою життя. Тоді він зрозумів, що буде працювати на “Євробаченні” і надалі. Саме таке рішення прийняли продюсери.

“Один Факт” нагадає, що проведення “Євробачення-2017 в столиці України стало можливим завдяки перемозі Джамали в 2016 році. Для проведення пісенного конкурсу українські організатори обрали Міжнародний виставковий центр.

Переможцем конкурсу став португальський виконавець Сальвадор Собрал, який виконав композицію “Amar pelos dois”.

Нові статті

Схожі статті

Все почалось в 1981 році: чому в Україні стали переходити з літнього на зимовий час і навпаки – цікавий факт

Сьогодні о 4 годині ранку українці перейшли на зимовий час. Традиція переводити годинники існує в нашій країні багато років. Коли і чому саме її започаткували – читайте в матеріалі "Одного Факту".

“Але ж і гарний був”: 67-річний Павло Зібров показав, яким був в молоді роки – компліменти не забарились

Павло Зібров показав себе в далекому минулому. Співак оприлюднив у соціальних мережах відео, на якому присутній він сам. Набагато молодший, але вже з пишними вусами, які давно стали брендом.

“9 років проводити”: акторка Римма Зюбіна не захотіла зніматись в українському фільмі та назвала причину

Українська акторка Римма Зюбіна розповіла, чому їй довелось відмовитись від участі в українському фільмі. Причина ховалася зовсім не в сценарії. "Один Факт" розповість подробиці в матеріалі.

На користь України: Таїсію Повалій “розкулачили” – що саме забрали і чому її син незадоволений

Співачка-втікачка Таїсія Повалій залишилась без прав на пісні та елітного автомобілю BMW. Майно артистки конфіскували на користь України. Більше подробиць читайте в матеріалі від "Одного Факту".