“Не можу”: 43-річна Тоня Матвієнко розповіла, чому пішла від президента університету Михайла Поплавського

Тоня Матвієнко розповіла, чому більше не працює викладачем в університеті культури та мистецтв Михайла Поплавського. Заради чого артистка звідси звільнилася – читайте в матеріалі "Одного Факту".

Заслужена артистка України Тоня Матвієнко заговорила про звільнення. Як відомо, співачка не тільки співала на сцені пісні, але й працювала викладачкою вокалу в університеті культури Михайла Поплавського. Проте, звідти їй довелося звільнитися. І причина знайшлася вагома. Подробиці нового витку в житті дружини Арсена Мірзояна читайте далі в матеріалі “Одного Факту”.

Тоня Матвієнко розповіла, що протягом року вона викладала вокал в мистецькому університеті співаючого ректора Михайла Поплавського. В цей період їй пропонували поїхати за кордон із концертною програмою. Однак артистка відмовлялась від цього через відповідальність, яку мала перед своїми студентами.

Тоня Матвієнко зізналась, чому пішла з університету Михайла Поплавського
Тоня Матвієнко зізналась, чому пішла з університету Михайла Поплавського

Також через завантаженість в університеті у Тоні Матвієнко зменшилась кількість благодійних концертів. І таке становище справ її зовсім не задовольняло.

Я так не хочу – зізналась Тоня Матвієнко. — Поки мене запрошують і мені є, кому співати, я краще буду це робити

Ще в минулому році Тоня Матвієнко розповіла, що через повномасштабне вторгнення в неї та її чоловіка Арсена Мірзояна суттєво погіршився фінансовий стан. Справа в тому, що більшість виступів подружжя — це благодійні заходи.

Тоня Матвієнко розповіла, чому пішла з університету Поплавського
Тоня Матвієнко розповіла, чому пішла з університету Поплавського

Через нестачу коштів на життя Антоніна почала шукати додаткові джерела доходу. І тому вирішила влаштуватись викладачкою до університету, в якому головує Михайло Поплавський.

Матвієнко зізналась, що головною мотивацією працювати в університеті культури та мистецтв стала необхідність заробляти гроші. Але це не та робота, якою б вона бажала займатись на постійній основі. Все ж таки доньці славетно відомої українки Ніни Митрофанівни Матвієнко більше до душі творчість та виконання пісень на сцені.

Нові статті

Схожі статті

“Безмежно кохаю”: єдина донька Сердючкіної “мами” Інни Білоконь вперше показала обличчя чоловіка

Єдина донька акторки Інни Білоконь вперше з моменту весілля показала обличчя свого чоловіка. Рівно через рік після вступу у шлюб Яна Макогон привітала коханого із важливою датою в їх родині.

Найкраща легкоатлетка Європи-2024: Ярослава Магучіх отримала цінну нагороду разом зі шведським стрибуном

Олімпійська чемпіонка Ярослава Магучіх стала найкращою легкоатлеткою Європи-2024. Українка здобула такий статус вперше. Приз спортсменці вручили на церемонії нагородження European Athletics Awards.

Поділили на трьох: Тімур Мірошниченко розсекретив суму, яку йому заплатили за проведення “Євробачення-2017”

Телеведучий Тімур Мірошниченко пригадав 2017 рік, коли йому довірили проводити "Євробачення". Він розповів, скільки йому заплатили грошей за роботу.

Все почалось в 1981 році: чому в Україні стали переходити з літнього на зимовий час і навпаки – цікавий факт

Сьогодні о 4 годині ранку українці перейшли на зимовий час. Традиція переводити годинники існує в нашій країні багато років. Коли і чому саме її започаткували – читайте в матеріалі "Одного Факту".