Колишня підопічна Потапа Мішель Андраде з’явиться у серіалі “Корона”‎ від Netflix: поки що в епізоді

Улюблениця багатьох українців Мішель Андраде знялася у культовому серіалі Netflix. Співачку можна побачити в 6 сезоні багатосерійної стрічки "Корона"‎, щоправда, в епізодичній ролі.

Michelle Andrade в серіалі “Корона” зіграла роль покоївки Бʼянки. 27-річній болівійці вдалося вскочити в останній вагон, адже це завершальний сезон історичної драми про королівську родину Великобританії.

Мішель з’явиться у 2 серії, зігравши роль покоївки. За сценарієм, героїня Андраде є працівницею на яхті. Саме тут відпочивають принцеса Діана зі своїм бойфрендом Доді Аль-Фаєдом. Татусь кавалера леді Ді телефонує працівниці, щоб розпитати деталі про стосунки парочки.

Потапа Мішель Андраде з’явиться у серіалі Корона‎ від Netflix

На початку повномасштабного вторгнення Андраде виїхала до Європи у команді тревел-шоу. Її близькі залишилися в Україні. Мішель дуже переживала через це. Спочатку поклала всі сили, щоб допомогти родині. Коли все владналося, дівчина почала підшукувати роботу.

Через Facebook зв’язалася з кастинг-директоркою, надіславши їй власне резюме. Згодом артистку запросили на кастинг. Проби повністю задовольнили режисерів, тож співачка отримала підтвердження.

Потапа Мішель Андраде з’явиться у серіалі Корона‎ від Netflix

Торік восени Мішель відбула на Майорку, де відбувалися знімання сцен за її присутності. Андраде була приємно вражена високим рівнем організації роботи. Їй оплатили переліт, поселили разом із мамою в готель. А гримерку виділили таку, що хоч танцюй. Тут тобі й розкладний диван, і телевізор, і холодильник, і душова кабіна з халатом та капцями.

Яхта, на якій відбувалися знімання, теж вразила розкошами. Цілих 3 поверхи з мармуровою підлогою, дорогими килимами й золотою оздобою інтер’єру. Сподіватимемося, що це лише початок співпраці зірки з Netflix.

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.