Найдовший медичний серіал в історії: серіал “Анатомія Грей” продовжено на 20 сезон. Коли чекати на прем’єру?

Найдовший серіал про медичних працівників " Анатомія Грей" знов з'явиться на екранах. Чого очікувати глядачам від 20-го сезону проекту та коли запланована прем'єра? Читайте про це далі у матеріалі.

Творці серіалу “Анатомія Грей” повідомили про його продовження. Цей серіал вже став найдовшим медичним проектом в історії кінематографу, але продовжує бити рекорди, виходячи вже на 20-й сезон. Слід зазначити, що раніше цей рекорд належав іншому серіалу про медичних працівників під назвою “Швидка Допомога”, в якому налічується лише 15 сезонів.

 

Анатомія Грей/кадр з серіалу
Анатомія Грей/кадр з серіалу

Творці “Анатомії Грей” заявили, що 20-й сезон довготривалого проекту повинен вийти на екрани у наступному, 2024 році. Втім, на зустріч з головною героїнею Мередіт Грей, роль якої блискуче виконала Еллен Помпео — глядачам розраховувати не варто. Згідно з сюжетом — Мередіт переїхала в Бостон, а ось головні події нового сезону серіалу будуть розгортатись у Сіетлі.

Втім, Еллен Помпео не остаточно пішла з серіалу, в якому грала головну роль протягом багатьох сезонів. По-перше, акторка лишається на посаді виконавчої продюсерки серіалу “Анатомія Грей”. По-друге — Еллен Помпео, як і раніше, буде дарувати свій голос початку та кінцівці епізодів серіалу, зачитуючи вступний текст.

Прем’єра першого сезону серіалу “Анатомія Грей” відбулася 18 років назад — у 2005 році. Телевізійна драма розповідає глядачам історію молодої хирургині Мередіт Грей, яка працює в одній з міських лікарень Сіетла. Лікарка прийшла сюди ще молодим інтерном, набиралась досвіду і, врешті решт, набула статусу досвідченого лікаря.

Еллен Помпео - виконавиця головної ролі в серіалі Анатомія Грей
Еллен Помпео – виконавиця головної ролі в серіалі Анатомія Гре

Хірурги з “Анатомії Грей” працюють в операційних, виконуючи надскладні операційні втручання. Окрім роботи головні герої ще встигають закохуватись, будувати особисті стосунки, розчаровуватись в коханні і… знов закохуватись. Вони добре зберігають лікарські таємниці і намагаються вилікувати хронічні проблеми в особистому житті. Набуття професійного досвіду хвилює головних героїв довгограючого серіалу практично нарівні з проблемами особистого характеру, що виникають при будуванні відносин з протилежною статтю.

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.