“Стосунки закінчилися”: Хижняк із “Спіймати Кайдаша” заявила про розставання з коханим і назвала причину

Українська акторка Антонина Хижняк побувала в гостях у журналістки Аліни Доротюк і розповіла про своє особисте життя. Вперше в публічному просторі прозвучало зізнання про розлучення.

Акторка Антоніна Хижняк відома українським глядачам як виконавиця ролі Мотрі в серіалі “Спіймати Кайдаша” в інтерв’ю Аліні Доротюк вперше розповіла про своє розставання з коханим чоловіком Олександром Боднарем. Історія їх кохання продовжувалась 3.5 роки.

Антоніна та Олександр познайомились у 2020-му році, під час зйомок серіалу “Слід”, де вони виконували ролі слідчих. Свого часу актриса розповідала, що понурювати з головою в ці стосунки вона не поспішала. На той момент, коли в її житті з’явився Олександр — вона тільки півроку, як розлучилася з колишнім чоловіком. Але з часом Боднар підкорив її дівоче серце.

 

Антоніна Хижняк з сином Максом
Антоніна Хижняк з сином Максом

 

Антоніна нарешті розгледіла в ньому того самого принца з купою гарних якостей характеру. У минулому 2022 році закохані навіть всерйоз обмірковували над тим, щоб заключити офіційний шлюб. Але – не все так склалося, як бажалося.

Під час бесіди з Доротюк Антоніна Хижняк підкреслила, що не дуже любить говорити про особисте на публіці. Та розповісти правду про те, що з Боднарем її більш нічого не пов’язує — все ж наважилася. За словами самої акторки — вона робить це зізнання, аби в подальшому уникнути питань про шлюб від журналістів.

Антоніна Хижняк і Олександр Боднар
Антоніна Хижняк і Олександр Боднар

Антоніна також розповіла, чому саме щасливе майбутнє в них не склалося. На думку актриси — відбулась певна криза в стосунках, та Олександр в цьому ніяким чином не винуватий. Просто в них обох був занадто різний темп життя:

— Мені здається, причина в мені — додала Хижняк. — За моїми відчуттями ми жили на різних швидкостях.

Антоніна зазначила, що зараз не готова поки що до нових стосунків. А ще зізналася, що колишній хлопець їй іноді продовжує писати. Втім, вона не хоче давати йому жодної надії.
Від шлюбу з першим чоловіком Андрієм Якушевим Антоніна Хижняк виховує сина Максима.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.