Серіал “Дім Дракона” 2 сезон: дата виходу нових серій і про що буде продовження. Трейлер House of the Dragon

Коли вийде "Дім Дракона" 2 сезон та про що буде йтися у сюжеті – розповідає Один факт. Серіал по мотивах "Гри престолів" зібрав масу глядачів, і нам вже відома дата виходу 2 сезону "Дому Дракона".

House of the Dragon (Дім Дракона) 2 сезон – продовження серіалу, заснованого на романі Джорджа Мартіна, який розповідає про події, що сталися за 200 років до побаченого у “Грі престолів”, але зосереджений саме навколо дому Таргарієнів. Перший сезон вже завершився, але кінцівка була відкритою. Тож коли вийде “Дім Дракона” 2 сезон?

Серіал Дім Дракона 2 сезон: дата виходу нових серій і про що буде продовження
Серіал Дім Дракона 2 сезон: дата виходу нових серій і про що буде продовження

Серіал “Дім Дракона” 2 сезон: дата виходу нових серій

Вперше світ побачив захоплюючу історію про події на Вестеросі за 200 років до подій “Гри престолів” та за 172 роки до народження нащадка дому Таргарієн – Дейєнеріс у серпні 2022 року, після чого його вирішили продовжити.

В першому сезоні серіалу 10 серій по 60 хвилин. Десята серія вийшла 24 жовтня 2022 року, а коли вийде “Дім дракона” 2 сезон? Дата виходу призначена на літо 2024 року.

Серіал Дім Дракона 2 сезон: дата виходу нових серій і про що буде продовження
Серіал Дім Дракона 2 сезон: трейлер і дата виходу

“Дім Дракона”: продовження і сюжет

В кадрі події обертаються навколо громадянської війни 129-131 років від Завоювання Ейгона І, яка отримала назву “Танець Драконів”. Конфліктуючі сторони – дві гілки дому Таргарієнів, які почали боротьбу між собою після смерті короля Візеріса І, коли принцеса Рейніра і принц Ейгон Таргарієн одночасно заявили про свої права на Залізний трон. Той самий трон, який глядачі вже знають по “Грі престолів”.

“Дім Дракона” трейлер 2 сезон

В першому трейлері 2 сезону “Дому Дракона” ми чуємо закадровий голос, який каже, що в перші години після смерті короля Візеріса були допущені рокові помилки. Загальний сюжет вже відомий, адже сценарій написаний по мотивах книг письменника-фантаста Джорджа Мартіна.

У нових серіях “Дому Дракона”, яких буде не 10, а 8, покажуть саме початок війни між Таргарієнами, яку іменуватимуть як “Танець драконів”.

Якщо ви фанат жанру фентезі, зверніть увагу на серіал “Дім Дракона”. Дата виходу продовження вже відома – влітку 2024 вам точно буде що подивитися. Крім того, не секрет, що творці вирішили і далі продовжити “Дім Дракона”. Коли вийде 3 сезон наразі невідомо.

Нові статті

Схожі статті

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.