Серіал “Справжній детектив” 5 сезон: дата виходу нових серій, акторський склад і трейлер True Detective

Коли вийде "Справжній детектив" 5 сезон та про що буде йтися у сюжеті – розповість Один факт. Дата виходу True Detective 5 сезон цікавить безліч кінофанатів по всьому світу.

Чи вийде “Справжній детектив” 5 сезон – питання поки що відкрите. Тільки вийшов 4 сезон True Detective, його творець та автор сценарію, як і в попередніх серіях – Нік Піццолатто.

Перший, другий та третій сезони налічують в собі по 8 серій тривалістю 54-60 хвилин кожна. Четвертий сезон, який стартував на каналі “НВО” на початку січня 2024 року – містить 6 серій. А що ж буде далі і коли вийде “Справжній детектив” 5 сезон?

Серіал “Справжній детектив”: про що сюжет?

Серіал Справжній детектив 1 сезон
Серіал Справжній детектив 1 сезон

Серіал “Справжній детектив” 1 сезон розповідає глядачам історію двох поліцейських детективів зі штату Луїзіана. Вони намагаються розкрити справу про окультні вбивства, але їх розслідування розтягується на довгих 17 років. Головні ролі в цьому сезоні виконали Метт’ю Макконахі та Вуді Гаррельсон.

Серіал Справжній детектив 2 сезон
Серіал Справжній детектив 2 сезон

“True Detective” 2 сезон відправляє глядачів до Каліфорнії, де головні герої – 3 детектива із різних відділів поліції, займаються розкриттям цілої серії злочинів, пов’язаних, на їхню думку, зі вбивством корумпованого політичного діяча. Головні ролі у другому сезоні виконали Колін Фаррел, Рейчел МакАдамс, Тейлор Кітч.

Серіал Справжній Детектив 3 сезон
Серіал Справжній Детектив 3 сезон

“Справжній детектив” 3 сезон – історія, що розвертається у штаті Арканзас, на правому березі ріки Міссісіпі. За сюжетом детективам доводиться шукати таємницю злочину, що стався в самому серці плато Озарк. Справа тут полягає в деякій таємниці, наслідки якої відбуваються в трьох різних періодах часу.

Серіал Справжній детектив 5 сезон
Серіал Справжній детектив 4 сезон

Серіал “Справжній детектив” 4 сезон розповідає про двох жінок-поліцейських, які розслідують справу зі зникнення 6 чоловіків, які працювали на науково-дослідницькій станції на території Аляски. Перша серія “Справжнього детектива” 4 сезон вже вийшла на каналі НВО 15 січня 2024 року. Його офіційна назва: “Країна ночі”. Одна з головних ролей в цьому сезоні дісталась двократній володарці премії “Оскар” Джоді Фостер.

Коли вийде “Справжній детектив” 5 сезон: трейлер і дата виходу

Дата виходу серіалу “Справжній детектив” 5 сезон команді “Один Факт” поки невідома. Ця інформація буде опублікована додатково, як тільки розробники серіалу її оприлюднять. Трейлер “True Detective” 5 сезон буде найочікуванішим серед серіаломанів у наступному році.

Нові статті

Схожі статті

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.