Серіал “Хороший лікар” 7 сезон: дата виходу нових серій і про що буде продовження. Трейлер The Good Doctor

Талановитий хірург Шон Мерфі, що страждає на аутизм, повертається. Стала відома дата виходу серіалу "Хороший лікар" 7 сезон. Планується багато нових цікавинок.

Серіал “Хороший лікар” 7 сезон: дата виходу нових серій

Любителі медичних серіалів цікавляться, коли вийде серіал “Хороший лікар” 7 сезон. Про продовження медичної епопеї з нестандартним медиком було оголошено ще у квітні 2023 року. Глядачі мали переглянути серії наприкінці минулого року.

Дата виходу серіалу Хороший доктор

Та сталася затримка, тож очікуємо на прем’єру 7 сезону “Хорошого лікаря” 20 лютого 2024 року. Ці епізоди будуть фінальними. Тож слід обов’язково переглянути історію дивовижного Шона Мерфі.

“Хороший лікар”: продовження і сюжет

Шон Мерфі, за життям якого ми спостерігали 6 сезонів поспіль, продовжиться. Тож отримаємо можливість знову бути присутніми при розв’язанні нестандартних медичних проблем. Фредді Хаймор ідеально втілив у реальність образ людини з розладами. Актор навіть проводив майстер-класи для колег, яким теж треба було зображувати аутистів.

Дата виходу серіалу Хороший доктор

“Хороший лікар” продовження знову переконуватиме глядачів, що людині під силу здолати будь-які перешкоди. А певні відмінності особистості можна перетворити на користь суспільства.

Продюсер, якому спало на думку зняти подібну історію, сам страждає на синдром Аспергера, тож Девіду Шору було нескладно розробити такого унікального персонажа. Серіал отримав цілу купу нагород та номінацій.

“Хороший лікар” трейлер 7 сезон

Серіал транслюється на телеканалі Індиго з українською озвучкою. Перегляньте “Хороший лікар” трейлер, щоб зорієнтуватися, про що йтиме мова у черговому 7 сезоні.

https://www.youtube.com/watch?v=4qX25T2PpW8

Нові статті

Схожі статті

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.