Серіал “Бріджертони” 3 сезон: дата виходу нових серій і про що буде продовження. Трейлер Bridgerton

Серіал "Бріджертони" було вирішено продовжити на 3 сезон. Можна з впевненістю назвати дату виходу костюмованої драми, яка так полюбилася українському телеглядачу.

Серіал “Бріджертони” 3 сезон: дата виходу нових серій

Цьогоріч очікуємо на серіал “Бріджертони” 3 сезон, а вперше він вийшов на Netflix у 2020 році. Побачити перші 4 серії можна буде вже 16 травня 2024 року. А 13 червня планується показ другої частини.

“Бріджертони”: продовження і сюжет

Серіал знято за романами Джулії Квінн, які сповнені історичної романтики. Музику написали сучасні композитори, але твори обробили так, щоб вони набули класичного звучання у дусі тих часів.

Дата виходу серіалу Бріджертони, 3 сезон

“Бріджертони” продовження повідає глядачам купу захопливих подій із вигаданого світу. Дечим він нагадує англійське XIX століття. Родина, що належить вищому суспільству, має восьмеро дітей. На тлі купи складнощів та сірості серіал показує романтику, кохання, сімейні цінності.

Всі вони один за одним закохуються, створюють сім’ї і мають купу проблем, які для тодішнього суспільства видаються неприйнятними. Тож коли вийде “Бріджертони” 3 сезон, переконаєтеся на власні очі, що актори вбрані у гарні костюми. Дійство супроводжується гарним музичним супроводом.

Дата виходу серіалу Бріджертони, 3 сезон

На відміну від роману дійство розвиватиметься не довкола Бенедикта Дріджертона. У центрі виявляться Пенелопа та Колін. З Пенелопою знову трапиться казус. Її викриє ліпша подруга Елоїза. Тож доведеться вишукувати новий шлях до подолання труднощів. З жінкою трапляться такі метаморфози, яких від неї глядач ніяк не очікує.

“Бріджертони” трейлер 3 сезон

Подивитися серіал можна буде на Netflix в українській озвучці. А поки що можете переглянути “Бріджертони” трейлер 3 сезон:

Нові статті

Схожі статті

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?