Серіал “Еліта” 8 сезон: дата виходу нових серій і про що буде продовження. Трейлер Elite

8 сезон серіалу "Еліта" стане завершальним в іспанській драмі, що й так доволі затягнулася на Netflix. Тож епопея про підлітків з елітної школи доходить логічного завершення.

Серіал “Еліта” 8 сезон: дата виходу нових серій

Такої довгої іспаномовної драми на Netflix ще не було. Починаючи з 2018 року, увага глядацької аудиторії прикута до перипетій у товаристві школярів. Усіх цікавить, коли вийде “Еліта” 8 сезон.

Дата виходу серіалу Еліта 8 сезон

Виробництво фінальних епізодів мало розпочатися в серпні 2023 року. Тож можна очікувати, що датою виходу “Еліти” стане кінець 2024 року. Хоча є певні шанси, що прем’єру перенесуть й на січень 2025-го.

“Еліта”: продовження і сюжет

В продовженні серіалу “Еліта” ми знову насолоджуватимемося витівками студентів коледжу міста Лас-Енсінас. Подивитися попередні сезони на Netflix можливість є. Щоправда, без українського перекладу.

Зніматимуть 8 епізодів відразу четверо режисерів, то справа не повинна затягнутися. Переважна більшість акторів перекочують із 7 сезону. Та з’являться й два нових обличчя у виконанні Ане Рот та Нуно Гальего.

Дата виходу серіалу Еліта 8 сезон

Проблема елітної школи полягає в тому, що до вихідців із заможних родин доєдналися троє учнів, батьки яких мають доволі скромні заробітки. Дітей сюди направили за стипендіальною програмою. Але знайти порозуміння з учнями-мажорами виходить практично неможливо.

Ось цим складним взаємостосункам й присвячено більшість епізодів перших 7 сезонів серіалу. Час від часу робляться відхилення у минуле, щоб пояснити мотиви теперішніх вчинків героїв.

“Еліта” трейлер 8 сезон

Оскільки українського перекладу серіалу “Еліта” не існує, то й трейлер 8 сезону можна побачити лише англомовний. Від цього події, що розвиваються, не стать менш захопливими.

Нові статті

Схожі статті

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.

“Смажене” господарське мило: ось навіщо мильну стружку кладуть на розігріту пательню

Господарське мило – дешевий та ефективний засіб, який допоможе вирішити безліч різноманітних питань. Розповідаємо, як від допомагає очищувати пательню від нагару та жиру.