Цю серію “Величного століття” вирізали з ефіру: ось чого ви не побачили і не знали про султана Сулеймана

Фанати серіалу "Величне століття" навіть не підозрюють, що подивилися не весь багатосерійний фільм повністю. Деякі кадри було нещадно вирізано вже на телебаченні.

Дивлячись довгограйний серіал “Величне століття”, ніхто з глядачів й не підозрює, що деякі епізоди зі стрічки вирізано. Продюсери влаштували подібне обрізання не через цензуру чи намагання обдурити людей.

Численні шанувальники “Величного століття” по всьому світу захоплюються турецьким серіалом і переглядають все серії з початку до кінця. Та от дивина. Виявляється, в окремих країнах телеглядачам показують не повне відео.

Деякі сцени вирізали з Величного століття

Отже, ніколи не дізнаються, що сказав султан Сулейман чи Хюррем-султан. Деякі епізоди перед показом кінороби прошерстили. Навіть у фіналі вирізали цілий шматок. Мова про сцену, в якій головний візир дізнається про смерть правителя.

Після цього тіло султана бальзамують, вирізаючи серце. Сцена тривала близько 3 хвилин. Натомість фани турецького серіалу по ТВ її не побачили. Подібні непорозуміння траплялися й в інших серіях. Мова про похорони Хатідже.

Деякі сцени вирізали з Величного століття

Річ у тім, що час на трансляцію будь-якого серіалу розрахований в ефірі до секунди. А кожна серія “Величного століття” містить по 2,5 години. Тож і доводилося урізати, щоб втиснути відео у відведені йому рамки.

Постійні глядачі турецької саги помітили, що в Сулеймана на кожну смерть заготовлена окрема промова. То й не страшно, якщо деякі з них трішки підкоротили. Хатідже всі вважали істеричкою, гідною божевільні. Але після смерті стало дуже шкода жіночку. Аякже, вона ж за життя так настраждалась через Ібрагіма.

Думки розділилися. Одні вважають Сулеймана винним у тому, що слухав Хюррем і у всьому їй корився. Іншим здалося, що завинила таки Хюррем, оскільки поводилася неправильно.

Нові статті

Схожі статті

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.