“Ейфорія” 3 сезон: дата виходу нових серій із Зендеєю в головній ролі і що буде далі. Трейлер Euphoria

Любителі молодіжних серіалів надміру захопилися подіями, показаними в "Ейфорії", тому після перших двох із нетерпінням очікують на 3 сезон. Він мав вийти у 2024 році, але справа затягнулася.

Серіал “Ейфорія” 3 сезон: дата виходу нових серій

Через страйк сценарного цеху телеглядачі не побачать 3 сезон серіалу “Ейфорія” у 2024 році. Виникає резонне питання: коли вийде врешті молодіжна стрічка? Свою улюблену Зендею знову зможете побачити вже на початку 2025-го.

Дата виходу серіалу Ейфорія 3 сезон

Планується, що епізоди з 1-го по 4-й покажуть у січні. 5, 6, 7 серію глядачі побачать у лютому. А 8-ма частина залишиться на березень. Вона стане завершальною не лише в цьому сезоні, але й у всій епопеї. Продовження пікантної “Ейфорії” продюсери більше знімати не планують.

“Ейфорія”: продовження і сюжет

З датою виходу серіалу “Ейфорія” розібралися. Тепер хотілося б дізнатися, про що йтиме мова в 3 сезоні. Головна героїня Ру Беннет у виконанні Зендеї з головою зануриться у світ корупції. Звісно, дівчині з її принципами буде доволі складно змиритися з цим всесвітнім злом. Напевно, вона оголосить цій проблемі нещадну війну.

Дата виходу серіалу Ейфорія 3 сезон

Новий сезон розглядається режисером як “нуарний фільм”. На жаль, не всі улюблені актори з’являться в “Ейфорії” знову. Так, Кет Ернандес навідріз відмовилася від знімань. А Ангус Клауд, можливо б, зіграв, та його не стало, хоча актору було всього 25 років.

Сюжет зробить 5-річний стрибок, тож героїня Зендеї та всі довкола стануть доволі дорослими. Звісно, постійні глядачі НВО підозрювали, що проєкт буде продовжено, адже автори залишили чимало сюжетних арок, що потребують тлумачення.

“Ейфорія” трейлер 3 сезон

Сем Левінсон, який знімає для HBO 3 сезон “Ейфорії”, заявив, що трейлера поки що немає. Тож доведеться пригадати те, що коїлося у попередніх серіях:

Нові статті

Схожі статті

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.

“Смажене” господарське мило: ось навіщо мильну стружку кладуть на розігріту пательню

Господарське мило – дешевий та ефективний засіб, який допоможе вирішити безліч різноманітних питань. Розповідаємо, як від допомагає очищувати пательню від нагару та жиру.