Ірині Кудашовій з серіалу “Школа” пропозицію зробив один, а дитинку – інший: невже причетний Богдан Осадчук?

Під час знімань серіалу "Школа" Богдан Осадчук закрутив роман з Анною Трінчер. Останнім часом актора все частіше бачать у присутності ще однієї "школярки" Ірини Кудашової.

Попри те, що отримала пропозицію руки й серця від іншого, Ірина Кудашова раптово виклала в мережу Інстаграм світлину, де стоять разом із Богданом Осадчуком й тримають на руках дитину. Актори з серіалу “Школа” ніжно дивляться на немовлятко, а Ірина ще й поцікавилась у молодика:

“Доброго дня, студія! А це не твоя дитина? @osadchukbogdann”

На іншому відео Ірина знову з пакуночком, але ідилії вже немає. Дівчина підходить до Богдана, злостиво штовхає його в плече й повторює той самий текст. Підписники сторінки знаменитості трішечки отетеріли від подібної новини.

В Ірини Кудашової та Богдана Осадчука з’явилася дитина

Є у мережі й інше відео, де Кудашова вже без малятка душить бідолашного Осадчука за горло й шипить, немов зміюка, погрожуючи. Що відбувається між знаменитостями насправді, сказати важко, але навіть Тарас Цимбалюк повівся на цю новину.

В Ірини Кудашової та Богдана Осадчука з’явилася дитина

Актор привітав пару з донечкою, побажавши, щоб росла здоровою. На що Богдан подякував колезі за те, що поруч. Напарниця Цимбалюка по кліпу для гурту “Лєнінград” Даша Трегубова схарактеризувала ситуацію, як “вагітна в 16”.

В Ірини Кудашової та Богдана Осадчука з’явилася дитина

Хтось із підписників підлив олії у вогонь, пригадавши, що бачив нещодавно Ірину з хлопцем, що на фото, на залізничному вокзалі. Дівчина була вбрана у рожевий спортивний костюм і тримала букет квітів у руках. Багато хто привітав пару акторів із поповненням. Та знайшлися й такі, що поставилися до провокативної інформації скептично:

“Ірино, а ви були вагітною?”

“Вони що, разом?”

“Стоп! Шо?”

Більш уважні пригадали інтерв’ю Кудашової, в якому вона наголошувала, що вони з Богданом просто друзі. Тим паче, що раніше Ірина викладала в мережу світлини зі своїм хлопцем, який зробив їй пропозицію руки й серця.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.