Він був з двійнят у “Сватах”, а зараз не в акторській професії: як змінився 21-річний актор Костя Чернокрилюк

Костянтин Чернокрилюк запамʼятався багатьом українським глядачам роллю одного з двійнят Ковальових в комедійному серіалі "Свати". Читайте, де актор знаходиться зараз та чи продовжує зніматись в кіно?

Молодий актор Костянтин Чернокрилюк став відомим після 5-го сезону гумористичного серіалу “Свати”. В ньому молодий хлопець зіграв одного з двійнят Ковальових – Микиту. На момент початку зйомок Кості було лише 7 років.

Зараз хлопець вже зовсім дорослий та веде самостійне життя. Окрім “Сватів” актор знімався у рекламі, художньому та документальному кіно, серіалах і телевізійних проектах. Чернокрилюка глядачі могли також бачити в зйомці пародій гумористичного ТБ-шоу “Велика різниця по-українські”.

Костянтину Чернокрилюку вже виповнився 21 рік. Він активно займається розвитком карʼєри у кіно, а окрім акторської діяльності захоплений вивченням іноземних мов, сучасними танцями та айкідо.

Відомо, що Костянтин Чернокрилюк грав і в інших українських серіалах, а саме: “На твоєму боці”, “Клятва лікаря” і “Скляна кімната”. Зовні артист – вже зовсім не той маленький бешкетник Микита Ковальов, якого полюбили багато українських глядачів. Хлопець став більш мужнім та… переїхав з України за кордон.

Якщо довіряти геолокації, що стоїть на світлинах Чернокрилюка у соціальних мережах — то зараз виконавець ролі Микити Ковальова зі “Сватів” перебуває в Торонто. Серед останніх світлин на його сторінці — фото зі зйомок, на прогулянці з друзями та у приміщенні, схожому на храм, з високим куполом і кольоровим оздобленням скла.

Роль Микити Ковальова в серіалі “Свати 5” стала для Костянтина Чернокрилюка справжньою візитівкою, завдяки якій він здобув чималу популярність. Однак у його фільмографії є й інші роботи. Чернокрилюк знімався в багатосерійному фільмі “Поки станиця спить”, фільмах “Політ метелика”, “Перелітні птахи”, “Впізнай мене, якщо зможеш”, “По різних берегах” та інших.

Нові статті

Схожі статті

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.