Той поцілунок пам’ятають всі: Ольга Сумська і чоловік її сестри Анатолій Хостікоєв були парою! Є фото

57-річна акторка театру та кіно Ольга Сумська пригадала, що колись вона була в парі із… чоловіком рідної сестри. Як відносилась до їх союзу Наталія Вʼячеславівна? Детальніше читайте далі.

Ольга Вʼячеславівна Сумська – 57-річна акторка українського театру та кіно, яке вже багато років перебуває в шлюбі із Віталієм Борисюком. Однак в житті кінозірки були часи, коли вона перебувала в парі із… чоловіком рідної сестри Наталії. Як це сталося і чи були присутні ревнощі між родичками?

Кохання між Ольгою Сумською та чоловіком її сестри Наталії, Анатолієм Хостікоєвим відбулось не в реальному житті, а на зйомках серіалу “Роксолана”. Артистка пригадала, що під час роботи над серіалом вона була дуже худою. Взагалі зйомки проводилися в Бахчисараї і уся кіногрупа приїжджала туди зі своїми каструльками та плитами, щоб варити собі обіди.

За іронією долі партнером Ольги в серіалі… став чоловік її сестри Наталії – Анатолій Хостікоєв. На екрані вони грали закоханих. Саме на знімальному майданчику акторка відчувала сильні ревнощі старшої сестри. Це й не дивно, адже заради романтичних кадрів артисти змушені були грати любов настільки правдиво, що іноді здавалось – ніби і в реальному житті в них існують один до одного певні почуття.

Дві сестри: Ольга і Наталія Сумські
Дві сестри: Ольга і Наталія Сумські

Анатолію Хостікоєву у “Роксолані” довелося грати головного героя та коханця героїні Ольги Сумської – султана Сулеймана Пишного. Сумська зізналася, що ні на мить не забувала про те, що Хостікоєв – її родич. Під час зйомок відвертих сцен обидва актори намагались робити так, аби не було жодних перебільшень в кадрі.

Втім, Ольга Вʼячеславівна зізнавалася, що в Анатолія все ж можна було закохатися. Чоловік він був вродливий, статний та й сцени, в яких їм довелося грати – були доволі відвертими. Ба більше, Ольга в певну мить й насправді закохалася в свого партнера та чоловіка рідної сестри Наталії.

Ольга Сумська та Анатолій Хостікоєв в серіалі Роксолана
Ольга Сумська та Анатолій Хостікоєв в серіалі Роксолана

Оскільки грали вони переконливо – Наталія Сумська сильно ревнувала чоловіка до зіркової родички. Що там й казати, якщо усі глядачі повірили в їх щире кохання. За словами Сумської-молодшої, достатньо було поглянути в очі сестрі і все ставало зрозуміло. Там палав вогонь ревнощів.

Нові статті

Схожі статті

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.