Пройшло 8 років: киянка Олеся Жураківська показала, що в ній змінилося з 2016-го до сьогодні (ФОТО)

Українська акторка театру та кіно Олеся Жураківська 13 серпня відзначила 51-й день народження. Сьогодні зірка серіалу "Кріпосна" в Stories Instagram порівняла, якою вона була 8 років тому і зараз.

51-річна акторка українського театру і кіно Олеся Жураківська відома багатьом глядачам завдяки своїм колоритним ролям в серіалах. Зокрема, вона неперевершено зіграла бізнес-леді Ксенію Павлівну в “Сватах” та кухарку Павлину в “Кріпосній”.

З 2002 року Жураківська працює в Київському академічному театрі драми та комедії на лівому березі Дніпра. Заслужена артистка України з раннього дитинства була захоплена акторським мистецтвом.

Вдома у присутності батьків дівчинка влаштовувала різноманітні циркові етюди та творчі сценки. Також Олеся колись всерйоз займалася гімнастикою.

Олеся Жураківська є активною користувачкою соцмережі Instagram. На своїй сторінці артистка ділиться моментами із творчого чи повсякденного життя. В одній із останніх Stories вона оприлюднила колаж із двох світлин, одна з яких була зроблена 8 років тому, у 2016 році, а інша — вже в поточному, 2024, році.

Олеся Жураківська показала, якою була 8 років тому я яка вона зараз
Олеся Жураківська показала, якою була 8 років тому я яка вона зараз

Судячи із фото – артистка зовні майже не змінилася – хіба що підібрала для себе більш ніжний макіяж із рожевою помадою та замість розпущеного волосся завʼязала хвіст. Світлина, зроблена 8 років тому – більш насичена, адже тоді Олеся Журіківська обрала для створення образу яскраво-червону помаду, темну туш та тіні для повік. Готовий образ вийшов в неї більш роковим, аніж цьогорічний.

До речі, Олеся Жураківська не тільки в кіно знімається і виходить на сцену театру. З 2012 по 2015 роки артистка показала себе в іншому амплуа – ведучої українського телешоу “Зважені та щасливі”. Загалом Жураківська відзнялась в 4 сезонах проєкту – з 2 по 5.

В цьому році акторка також зʼявилася у новому серіалі “Крашанка”. Жураківська зіграла одну із сестер та за сюжетом приїхала відвідати батька у село разом із ще однією сестрою та братом.

Серіал було відзнято в жанрі родинної комедії, а його світова премʼєра відбулася 25 квітня 2024 року.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.