Як Хюррем Султан врятувалася від вигнання з палацу Сулеймана дрібничкою з кухні: мало не попалася з іншим

"Величне століття" - це не просто серіал, адже насправді в ньому є дуже багато прихованих сенсів, який не кожний може побачити - як Хюррем вбереглась від вигнання з палацу?

Хюррем Султан опинилася на межі вигнання з палацу, але завдяки хитрості, притаманній слов’янському характеру, змогла уникнути цієї долі.

Серіал “Величне століття” є культовим турецьким твором, де історична достовірність зливається з творчими інтерпретаціями. Однак фанати жанру не звертають уваги на ці вольності, адже їх приваблює видатна акторська гра Мер’єм Узерлі та Халіта Ергенча. У сюжеті серіалу намічається роман між Олександрою та художником Лукою, що свідчить про певні зради. Втім, у реальному житті все було більш помірковано.

Сценаристи Величного століття розповіли, як Хюррем ледь не вигнали з палацу
Сценаристи Величного століття розповіли, як Хюррем ледь не вигнали з палацу

Паралельно з цим, Хюррем у реальному житті спілкувалася з чоловіком, але їхні стосунки не дійшли до інтимної близькості. У серіалі ж глядачам натякають на те, що героїня піддалася ностальгії та зрадила султана Сулеймана. Валіде, підозрюючи це, вирішила підставити свою суперницю. І саме тоді Хюррем вдалася до хитрості, використовуючи кухонне начиння, щоб вийти зі складної ситуації.

Сценаристи Величного століття розповіли, як Хюррем ледь не вигнали з палацу
Сценаристи Величного століття розповіли, як Хюррем ледь не вигнали з палацу

Після численних перевірок наложниця змогла знайти спільну мову з Валіде, поділившись інформацією про свого старого друга Луку. Ця довіра надихнула свекруху на думку, що султанові слід почути цю новину, і вона таємно запросила його до своїх покоїв. Героїня прагнула знову розповісти Валіде про своє знайомство зі слов’янином, але раптом її увагу привернув Сулейман, який з’явився у відображенні срібного чайника.

Хюррем не стала виправдовуватися або пояснювати свій зв’язок з іншим чоловіком, вона лише заперечила будь-які звинувачення. Слов’янка поцікавилася, чому мати султана зневажає її, адже вона подарувала Османській імперії чотирьох шехзад. Сулейман, почувши ці слова, вирішив, що його кохана не винна, і мрії Валіде про покарання Хюррем почали розпадатися, немов піщаний замок під натиском хвиль.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.